Cadde Jessica May 10 kilo zırh giydi

Jessica May 10 kilo zırh giydi

07.12.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May, 30'uncu yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. May, eşinin aldığı iki hediyeden bahsetti.

Jessica May 10 kilo zırh giydi

1993 yılında Brezilya'nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın evliliğinden dünyaya gelen Jessica May, 15 yaşında modellik yapmaya başlarken, 2017'de 'Yeni Gelin' dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile dört yıl önce evlenen Jessica May, uzun süredir beklediği hayaline ise Mart 2021'de kavuşmuştu.

Jessica May 10 kilo zırh giydi

Haberin Devamı

"BİZ PASTAYI ALTINDAN KESERİZ"

Jessica May, önceki gece Kuruçeşme'de 30'uncu yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. May, "Dilediğimiz şeyleri söyleyemiyoruz. Ne dilediğimi hiçbir doğum gününde söylemiyorum. Bu güne kadar tuttuğum bazı dilekler gerçekleşti. Brezilya'da pasta kesimi de farklıdır. Biz pastayı altından keseriz. Hayatın yükselsin anlamına geliyor" dedi.

Jessica May 10 kilo zırh giydi

"BENİM İÇİN EN GÜZEL HEDİYE BU"

Eşi Hüseyin Kara ile 12 yıldır birlikte olan May, doğum günü hediyelerinden bahsederken güldü. Oyuncu, "Yeni bir telefon hediye aldı bana. Bana bir de Brezilya bileti aldı. İkimize de aslında. Beraber gidiyoruz. 40 günlük bir tatil olacak. Annemi görmedim 2 yıldır. Benim için en güzel hediye bu" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Jessica May 10 kilo zırh giydi

Haberin Devamı

"30 KİLO GİBİ GELİYOR"

Bir dönem filminde yer aldığını dile getiren Jessica May, "Kılıç ve kuşanma dersleri aldım. Zırh giydiğimiz bir sahne var. Zırh 10 kilo ve bütün gün onunla olmak çok zor. Belli bir zamandan sonra o bana 30 kilo gibi geliyor. Ama sonradan alıştım ve çok keyif aldım" diyerek gülümsedi.