Cadde Kaan Tangöze'nin panik anları! Oğulları şişme botla denize açıldı

Kaan Tangöze'nin panik anları! Oğulları şişme botla denize açıldı

29.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler ile evlilikleri sırasında dünyaya gelen oğulları Hakan ve Volkan ile Bodrum'da görüntülendi. Şişme botla açılan çocukları uzun süre geri dönmeyince endişelenen ve üç kilometre ötedeki bir iskeleye yürüyerek oğullarını karşılayan Tangöze'nin panik anları, kameralara yansıdı.

Kaan Tangözenin panik anları Oğulları şişme botla denize açıldı

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki hafta Bodrum Yalıkavak'taki Wai Beach'te görüntülenmişti. Birlikte sahile gelen çift; önce şakalaşmış, sonra el ele tutuşarak romantik anlar yaşamıştı.

Haberin Devamı

Kaan Tangöze denize koşarak girmişti. İlayda ile uzun süre oyunlar oynayan şarkıcı, sudan çıkmak istemeyen kızıyla birlikte bol bol denizde vakit geçirmişti.

HAYRAN BIRAKTI

O sırada Kıvılcım Ural, eşi Tangöze ve kızı İlayda'yı denizin ortasına kadar girerek izlemeyi tercih etmişti. 2018 yılında Kaan Tangöze ile nikah masasına oturan bir çocuk annesi olan Kıvılcım Ural, sarı bikinisi ve fit haliyle herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Kaan Tangözenin panik anları Oğulları şişme botla denize açıldı

OĞULLARIYLA BODRUM'DA

Duman grubunun 48 yaşındaki solisti, son olarak 2010'da dünyaevine girerek, 2016'da olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Seçkin Piriler'den olan çocukları Hakan ve Volkan ile Gündoğan’da objektiflere takıldı.

Yanında getirdikleri şişme bot ile denize açılan Volkan ve Hakan'ı bir mekana girerek bekleyen Tangöze, kısa süreli bir panik yaşadı. Bot ile açılan çocukları yaklaşık 15 dakika boyunca geri gelmeyince ünlü isim mekandan çıkarak çocuklarına baktı.

Haberin Devamı

VOLKAN'I TESELLİ ETTİ

Şarkıcı, bir hayli açıldıklarını görünce yaklaşık üç kilometre yürüyerek başka bir iskeleden Hakan ve Volkan’ı karşıladı. Daha sonra şişme botu sırtlayarak geri geldi.

Çocuklarının tekrar şişme bota binmelerine müsade etmeyen Tangöze, morali bozulan oğlu Volkan’ı başını okşayarak teselli etti.

Kaan Tangözenin panik anları Oğulları şişme botla denize açıldı

SÜPER BABA KAAN

Tangöze, geçtiğimiz haftalarda da çocukları İlayda (3), Hakan (11) ve Volkan (7) ile sinemaya gitmişti. Hakan ve Volkan ile İlayda'nın bir dediğini iki etmeyen Kaan Tangöze, filmden önce çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu almıştı. İlayda bir an olsun babasının yanından ayrılmazken, filmi izleyeceği için heyecanlı olması gözlerden kaçmamıştı.

DOĞUM GÜNÜNE KATILMADI

Öte yandan Seçkin Piriler, geçtiğimiz Eylül ayında 11 yaşına giren oğlu Hakan için bir doğum günü partisi düzenlemişti. Bu mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşan Piriler, “Hakan 11 yaşında. Bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz” diye yazmıştı.

Kaan Tangöze'nin ise oğlunun doğum gününe katılmaması dikkat çekmişti.