Cadde Kıvılcım Ural isminin hikayesini anlattı! 'Kaan çok şaşırdı'

Kıvılcım Ural isminin hikayesini anlattı! 'Kaan çok şaşırdı'

28.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2018 yılında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile dünyaevine giren Kıvılcım Ural, önceki gün Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yeni şarkıcı hakkında gazetecilerle konuşan ünlü isim, adının nasıl konulduğunu da ilk kez anlattı.

Kıvılcım Ural isminin hikayesini anlattı Kaan çok şaşırdı

Duman grubunun 48 yaşındaki solisti Kaan Tangöze ile dört yıl önce nikah masasına oturan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren müzisyen Kıvılcım Ural, geçtiğimiz gün Bebek'te yer alan bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmeyen şarkıcı, yeni çıkarttığı single şarkısı ‘Ben Vazgeçmezsem’ hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"RENKLİ BİR KLİP OLDU"

Ural, “Şarkıdan önce klip renkli oldu. Klibi bir arkadaşımızın evinde çektik, parti havası gibi. Hatta klipte arkadaşımın koluna Johnny Depp dövmesi yapıldı canlı canlı. Klip için gelen tepkiler de çok güzeldi. Şarkıya gelecek olursak da, ben kendi şarkılarımı söylediğim için müzik yapıyorum. O yüzden söz ve müzik bana ait. Uzun zamandır uğruna çalıştığım bir şeyi böyle hayata geçirdim” dedi.

Kıvılcım Ural isminin hikayesini anlattı Kaan çok şaşırdı

Verdiği konserlerden de bahseden 30 yaşındaki ünlü isim, “Şimdilik festivallerde çalıyoruz. Benim küçük bir grubum var. Yaklaşık 40-45 dakika süre veriyorlar bize festivallerde. Sahnede olmak benim için çok güzel bir duygu. Çok yakın zamanda yine bir festivalde sahne alacağım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"FİYATLAR AŞIRI PAHALI"

Tatil yerine iş arası küçük kaçamaklar yaptıklarını söyleyen Ural, “Fiyatlar aşırı pahalı. Biz de konser aralarında veya turne zamanı gittiğimiz yerlerde tatil yapıyoruz” diye konuştu.

Yakında albüm de çıkartacağını söyleyen şarkıcı, “Önceden kasetler alırdık ve uzun uzun albümler dinlerdik. Şu an herkes single çıkartıyor ama ben de single sonrası bir albüm çıkartacağım. Hazırlıklarım devam ediyor bununla ilgili” dedi.

"GÜZEL TESADÜFLERİ SEVERİZ"

Kıvılcım Ural, isminin nasıl konulduğu hakkında da ilk kez bilgi vererek, o hikayeyi şöyle anlattı:

Rahmetli babam da müzisyendi. Aysel Gürel ile bir gün otururken, Gürel ‘Her Şeyi Yak’ şarkısından yola çıkarak babama, 'Kızının adını şarkıda da geçen ‘Kıvılcım’ koy' demiş. Babam da bana bu ismi koydu. Tesadüfleri çok severim, ki bunlardan biri de Kaan’ın da yıllar sonra bu şarkıyı seslendirmiş olması. Birbirimizden habersiz olarak Duman grubu bu şarkıyı seslendirdi ve bu şarkı sayesinde popüler oldu. Ben de Kaan ile tanıştıktan sonra ismimin nasıl konulduğunu anlattım ve çok şaşırdı. Mutlu olduğunu söyledi. Bu yüzden biz böyle güzel tesadüfleri severiz.

Kıvılcım Ural isminin hikayesini anlattı Kaan çok şaşırdı

TATİL SEZONUNU AÇTILAR

Öte yandan Kaan Tangöze ve şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki hafta Bodrum Yalıkavak'taki Wai Beach'te görüntülendi. Birlikte sahile gelen çift, önce şakalaştı sonra el ele tutuşarak, romantik anlar yaşadı.

HAYRAN BIRAKTI

Kaan Tangöze denize koşarak girdi. Kızı İlayda ile uzun süre oyunlar oynayan şarkıcı sudan çıkmak istemeyen kızıyla birlikte bol bol denizde vakit geçirdi. O sırada Kıvılcım Ural, eşi Tangöze ve kızı İlayda'yı denizin ortasına kadar girerek izlemeyi tercih etti. 2018 yılında Kaan Tangöze ile nikah masasına oturan bir çocuk annesi Kıvılcım Ural sarı bikinisi ve fit haliyle herkesi kendine hayran bıraktı.