Cadde Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum!

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum!

09.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etmişti. Bu süreçte İranlı modacı Samar Dadgar'la aşk yaşadığını gizleyemen şarkıcıya ilk veto annesinden gelmişti. Daha önce bu beraberlik için "Rızam yoktur" açıklamasında bulunan Kadriye Özcan, çok konuşulan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum

Özcan Deniz ile Feyza Aktan, Mart 2018'de nikah masasına oturmuş, bir ay sonra oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Ancak bu evlilik 15 ay sonunda olaylı şekilde sona ermişti. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun eski eşini darbettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.

Haberin Devamı

Mahkeme, sanık Özcan Deniz'e 2017 ve 2019 yılında şikayetçi Feyza Aktan'a yönelik Türkiye'de ve Almanya'da "Basit yaralama" suçunu 6 aylık şikayet süresinden sonra şikayette bulunulduğu gerekçesiyle davanın düşürülmesine karar verdi.

Dava sonrasında Cahide Palazzo'da sahne alan Özcan Deniz, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Sahnede kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla dertleşen şarkıcı, eski eşini affettiğini söyledi.

"BUNU YAPMADIĞIMA DAİR HER ŞEYİN ÜZERİNE YEMİN EDEBİLİRİM"

49 yaşındaki şarkıcı, “Geçen sene bir velayet davasına girdim, oğlumla ilgili. Karşı taraf biraz canımı acıtmak, beni yıldırmak için bir şiddet davası uydurdu. Kariyerimin hiçbir döneminde olmayan, karakterimle, kişiliğimle bağdaşmayan bir durumla karşılaştım. Şiddet davasıyla yargılanır hale geldim. Kadına şiddet! Altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şeydi" dedi.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum

Haberin Devamı

Deniz, sözlerine; "Bugün 8 Mart Kadınlar Günü’nde sabah şiddet davam vardı. Ve çok şükür beraat ettik. Olabilir, insanlar ‘kesin yapmıştır, bir şeydir, falandır, filandır’ diye düşünebilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğrayarak büyümüş biriyim. Dört kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden bana yapılan çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum" şeklinde devam etti.

Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum

"RIZAM YOKTUR!"

Kadriye Özcan'ın, İranlı modacı Samar Dadgar'la olmasını istemediği oğluna söz geçiremeyince, Özcan Deniz'le yaşadığı evi terk ettiği öne sürülmüştü. Seren Serengil, yorumcusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında, oğlunun eski eşi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen anne Deniz'in, bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini belirtmişti.

"ALLAH HERKESE NASİP ETSİN"

Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Deniz ve eniştesi Murat Güler, Zekeriyaköy’de bir güzellik merkezi açtı. Mekan açılışına Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz’in yaptığı açıklamalar damga vurdu. Kadriye Deniz, “Ben de hayırlı olsun diyorum. Öncelikle kızımla damadıma. Damatlarımla aram çok iyi hepsini seviyorum. Kızlarımla da aram iyi... Daha daha çok torunlarım ile de aram iyi. Allah herkese nasip etsin çocuklarımla ilgileniyorum” dedi.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum

Haberin Devamı

"KİMSENİN GÖZYAŞLARI OLMASIN"

Torunu Kuzey'le alakalı sorulara, "Bu aralar görmedim, duydunuz yani o konuya çok girmeyi istemiyorum. Bayramda geldi, iyi babası ile birlikte evdelerdi” dedi. "Torununuza özlem duyuyor musunuz?" sorusuna ise, “Duyulmaz mı? Tabii ki duyuyorum. Çocuklarımı da özlerim aynı şekilde. Kuzey’in annesi ile neyse oralara girmeyelim. Kimsenin gözyaşları olmasın benim için bunların hepsini kaldırmak zor. Hele hele Özcan’ın hayatını taşımak kolay değil. Ben de dinlenmek istiyorum herkes istediği yerde olsun birbirlerini üzmesinler” dedi.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum

"EVLİLİĞİNİ İSTEMİYORUM!"

Kadriye Özcan, oğlunun İranlı modacı sevgilisi ile ilgili evlilik sorularına, “Özcan eğer mutluysa sonuna kadar tabii ki istiyorum. Onun mutluluğu benim için çok önemli. Yani bir yastıkta baş koysunlar. Başka bir yorum yapmayacağım" dedi.

Haberin Devamı

"Müstakbel gelinimiz ile tanıştınız mı?" sorusuna, "Ben daha önce tanıştım, tabii ki konuştum” derken "Özcan Deniz’in evlenmesine sıcak bakıyormusunuz?" sorusuna ise “Şimdi burası sakat Özcan duysun da bunu ben Özcan’ın evliliğini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Ama kız arkadaşı ile mutluluklar diliyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım? Gönüller bir olsun kalpler bir olsun. Evet duyacak şu konuşmalarımı, evet evliliğini istemiyorum. Zaman zaman dinliyorum. Belki bu konuşmam kız arkadaşının gücüne de gidebilir bilmiyorum. Ama ben istemiyorum bunu. Özcan’ın da düşünmesi lazım yapmaması lazım" dedi.

Kadriye Özcan: Özcan da duysun, evlenmesini istemiyorum