Cadde Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi

Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi

27.03.2024 - 08:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Kalben'in (38) ilginç dansı, sosyal medyada gündem oldu. Konserinde kendinden geçip, zıplayarak şarkı söyleyen Kalben'e, Instagram kullanıcılarından yorum yağdı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere, "Annem istediğimi almayınca evde ben", "Bizim oralarda buna 'tepinmek' diyoruz!", "Biz yapsak deli derler", "Keyfi böyle istemiş, çok tatlı" ve "Çok doğal bir kadın" gibi mesajlar yazıldı.

Kalbenin dansı olay oldu Eski Türkiye güzeli Jülide Ateşten yorum geldi

"GERÇEK, SAMİMİ, ÖZGÜN"

Ünlü ismin olay olan dansına, bir yorum da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten (52) geldi. Ateş, şu ifadeleri kullandı:

Tam da İçinden geldiği gibi dans etmesi, sizlerin onun hakkında ne düşündüğünü hiç önemsemeden adı gibi sadece kalbinin sesini dinlemesi... Sahi en son ne zaman sadece içinizden geldiği gibi dans ettiniz? Kimsenin onayını beklemeden ruhunuzla hareketleriniz birbirine eşlik etti? Dansı gerçek, samimi, özgün. Dolayısıyla bayıldık. Ha biz bayılmasaydık Kalben'in umru olur muydu, Bence olmazdı. O onun için çok güzel.

Kalbenin dansı olay oldu Eski Türkiye güzeli Jülide Ateşten yorum geldi

"DANS EDEREK LİNÇ EDİLDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM"

Öte yandan Kalben, geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelmişti. Sahnede şarkıcıyı dinlemeye gelenler ne olduğunu anlayamazken, hayranlarının ünlü şarkıcıya "Ne oluyor?" diye seslendiği görülmüştü.

Kalbenin dansı olay oldu Eski Türkiye güzeli Jülide Ateşten yorum geldi

Daha sonra dansı için gelen eleştirilere yanıt veren Kalben, "Dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum" açıklamasını yapmıştı.