Cadde Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce başladı! 'Çok sürprizli bir hikaye bekliyor'

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce başladı! 'Çok sürprizli bir hikaye bekliyor'

13.02.2024 - 21:12 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Senden Önce yayın hayatına başladı. Senden Önce ekibi dizinin ilk bölümü için bir araya geldi. Oyuncular Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.

BESTE SIRAPINAR - KAHRAMAN ÖZTÜRK - Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce dizisi yayın hayatına başladı. Milliyet ekibi Senden Önce dizisinin oyuncularıyla söyleşi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

"ÇOK SÜRPRİZLİ HİKAYE BEKLİYOR"

Merve karakterine hayat veren Sinem Ünsal, "O kadar heyecanlıyız ki, bir an önce izlemek istiyoruz. Merve öncelikle altını çizmem gerekir ki çok gerçek karakter. Geçmişiyle ilgili bir sürü gizem barındırıyor. Hakan'dan bile saklıyor. Sahra karakteriyle eskiden gelen bağın gizemini çözmeye çalışıyoruz. Sürprizler her bölüm biz de 'ne ne' diye bakıyoruz. Aşık çiftin ilişkisinin nasıl sarsıldığını görüyoruz. Çok sürprizli bir hikaye bekliyor. Sanki üçüncü sezonumuzu çekiyor gibi birbirimiziyle uyumluyuz" dedi.

Kanal Dnin yeni dizisi Senden Önce başladı Çok sürprizli bir hikaye bekliyor

"BEN BİLE OKURKEN ŞAŞIRIYORUM"

Senden Önce dizisinde Sahra karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya, "Bir buçuk aydır her gün neredeyse çalışıyoruz, çok çok emek verdik. İnanılmaz heyecanlıyım. Ortalığı karıştıracak karakter Sahra karakteri. Ben bile okurken şaşırıyorum. Satranç oynar gibi insanlarla ve koşullarla oynuyor" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Kanal Dnin yeni dizisi Senden Önce başladı Çok sürprizli bir hikaye bekliyor

"ÖNGÖRÜLEMEZ BİRİ"

Uğur Uzunel, "İnsanlar güzel şeyler söyledi. Biraz nasıl anlatacağımı bilemediğim biri. Öngörülemez biri. Bazen korkunç bir şey yapabilir. Biraz saplantılı, biraz kafası karışık, biraz dertli biri. Merakla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"MUTLULUĞU İÇİN SAVAŞACAK"

Taha Ünal, "Heyecanlıyız, inandığımız bir projeydi. Ben Emir karakterini oynuyorum. Masum bir çocuk, aşkının peşinden giden, mahallenin temiz çocuklarından bir tanesi. Emir mutluluğu için savaşacak. Kadro çok iyi, müthiş ustalar var. Çok güzel olacak. Ben çok iyi şeyler bekliyorum" dedi.

Kanal Dnin yeni dizisi Senden Önce başladı Çok sürprizli bir hikaye bekliyor