Cadde Kerem Bürsin: Gayet single'ım ama iyiyim!

Kerem Bürsin: Gayet single'ım ama iyiyim!

29.07.2022 - 11:59 | Son Güncellenme:

'Duy Beni' dizisinde rol alan Ege Kökenli ile yaklaşık yedi yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv'un koronavirüs pandemisi nedeniyle 2.5 yıl ertelenen düğünü gerçekleşti. Beşiktaş'ta bir oteldeki nikâh törenine yalnız katılan oyuncu Kerem Bürsin, aşkları ve ayrılıkları magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ile ilgili soruyu yanıtlarken, özel hayatı hakkında da konuştu.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Oyuncu Ege Kökenli, iki yıl önce nişanlandığı Lior Ahituv ile dünyaevine girdi. Çift, Pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini Beşiktaş'taki Swiss Bosphorus'da gerçekleştirdi. Kökenli'yi bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, Kerem Bürsin, İrem Helvacıoğlu ve Doğu Demirkol gibi ünlü isimler düğüne katıldı.

Haberin Devamı

"YEDİ KOCA SENEDEN SONRA ARTIK EVLİ BİR ÇİFTİZ"

Nikah töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kökenli ile Ahituv, "Mutluyuz, heyecanlıyız. Pandemiden dolayı maalesef düğün ertelenmişti. Artık yedi koca seneden sonra artık evli çift bir olarak karşınızdayız" ifadelerini kullandılar.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

Ünlü oyuncu, "Ben çok şanslıydım. Çok güzel bir gelinlik giyiyorum. Beğenenler olur, belki beğenemeyenler de olur. Gelinlikle çok uğraştım, bana özel bir tasarım oldu. Aslında bugün hayalimde ne varsa gerçek oldu. O yüzden çok mutluyum" dedi.

"BEBEK İSTİYORUZ"

Yeni evliler, bir muhabirin "Uzun zamandır nişanlısınız. Pandemi nedeniylede düğününüz ertlendi. Bu süreçte bebek düşünüyor musunuz? sorusuna, "Her şey kısmet, biz de her evli çift gibi bebek istiyoruz. Bakalım her şeyin hayırlısı" yanıtını verdiler.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

Haberin Devamı

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN UYARI

Törene yalnız katılan Kerem Bursin, "Ertelenmiş bir düğün için buradayım. İkisini de şimdiden mutluluklar diliyorum" derken, basın mensuplarının sorularına kaçamak cevaplar verdi. "Yeni bir projeniz var mı?" sorusuna cevap vereceği sırada kendisini karşılayan menajerlik şirketinin çalışaları tarafından uyarılan ünlü oyuncu, "Arkadaşlar maalesef bu konu hakkında konuşamıyorum" açıklamasını yaptı.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

Öte yandan Kerem Bürsin'in siyah takım elbisesinin altına tercih ettiği pembe renkli çoraplar dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, kameraların çoraplarına zoom yapmasını tebessümle karşıladı.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

HANDE ERÇEL CEVABI!

Hayatına 'single' (bekar) olarak devam ettiğini dile getiren yakışıklı oyuncu, "İlişki yok. Gayet single'ım ama iyiyim" dedi. Bürsin, 'Sen Çal Kapımı' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği ve sürpriz birliktelikleri sessiz sedasız sona eren Hande Erçel hakkında ise "Arkadaşlığımız tabii ki devam ediyor" demekle yetindi.

Kerem Bürsin: Gayet singleım ama iyiyim

Yurt dışına taşınacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Kerem Bürsin, basın mensuplarının "Yeni projenizde nasıl bir karakteri canladıracaksınız?" sorusu üzerine, "Proje henüz netleşmedi. İçeri girmem gerekiyor. Size kolay gelsin" diyerek, nikâha katıldı.