Cadde 'Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı!'

'Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı!'

31.01.2023 - 10:52 | Son Güncellenme:

Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, şimdilerde yeni yayına girecek olan belgeseliyle gündemde. Son olarak Anderson ile Lee'nin oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger'ın, ebeveynlerinin kasetiyle ilgili konuştuğu oraya çıktı. Abi-kardeş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

Pamela Anderson, geçtiğimiz haftalarda dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Pamela, Bir Aşk Hikayesi' adlı belgeselinin resmi fragmanında; eski kocası Tommy Lee ile çektikleri seks kasetinin yaşattığı travmayla ilgili konuşmuştu. Anderson, "Yaşayabilmek için o çalıntı kaseti hayatımdan çıkardım ve şimdi her şey yeniden gündeme geldiği için kendimi hasta hissediyorum" demiş ve "İlk kez anlatılanların kontrolünü elime almak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Fragmanda, eski Playboy Playmate'i Pamela, seks kasetinin nasıl ve neden yeniden ortaya çıktığına dair ayrıntıya girmemişti.

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

"SAYGI GÖRDÜĞÜMÜ HİSSETMİYORDUM"

Oyuncu, söz fragmanda ayrıca; "Çok fazla saygı gördüğümü hissetmiyordum. Elimde kalan parçalarla bir kariyer yapmak zorundaydım ama ben zor durumdaki bir genç kız değilim. Kendimi çılgın durumlara soktum ve hayatta kaldım" ifadelerini de kullanmıştı.

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

Sözlerini, "Neden kendi hayat hikayemizin kahramanları olamıyoruz?" diye sorarak devam ettiren Anderson, şaka yapmayı da ihmal etmeyerek; "Neden tüm röportajları çıplak yapmıyoruz? Burada gizemli bir şey yok" diye konuşmuştu.

KASET SKANDALI

Pamela, 'Motley Crue'nun davulcusu Tommy Lee ile 1995 yılında, tanıştıktan yalnızca dört gün sonra evlenmişti. İkilinin balayında çektikleri seks kasetleri, evlerinden çalınmış ve internette yayınlanmıştı. Pamela Anderson, bunun üzerine video dağıtım şirketi Internet Entertainment Group’a dava açmıştı.

Haberin Devamı

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

"HAYATININ ÇOĞUNU BORÇ İÇİNDE GEÇİRDİ"

Tüm bunların ardından Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Brandon Thomas Lee, annesinin seks kasetlerinden kâr elde etmesini dilediğini açıkladı.

The Sun gazetesine göre; Brandon Thomas, annesi Anderson'ın yakında dijital bir platformda yayınlanacak belgeselinde "Keşke babamla çektikleri seks kasetinden para kazansaydı" dedi ve şöyle devam etti:

Sadece teklif edilen anlaşmayı imzalasaydı milyonlarca dolar kazanabilirdi. Bunun yerine hiçbir şey yapmadan arkasına yaslandı ve kariyerinin sönüp gitmesini izledi. Hayatının çoğunu borç içinde geçirdi.

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

"BİRİ ANNEMDEN SÖZ ETTİĞİNDE HEMEN KAVGA EDERDİM"

Brandon ayrıca, büyürken akranlarının kötü yorumlarıyla uğraşmak zorunda kaldığını ve annesine karşı çok korumacı olduğunu da söyledi:

Çocukken herkesin benim ve ailem hakkında bilmemesi gereken şeyler bildiğini düşünürdüm. Okuldayken biri annemden söz ettiğinde hemen kavga ettiğimi hatırlıyorum. Çok çabuk öfkelenirdim.

"O KASETTEN PARA KAZANSAYDI HER ŞEY FARKLI OLURDU"

Pamela ve Tommy'nin diğer oğlu Dylan Jagger Lee de anne ve babasının seks kasetinden bahsederek, Anderson'ın kasetten para kazanmamayı seçtiğini çünkü ailesini her zaman ön planda tuttuğunu belirtti.

Keşke annem, babamla çektikleri seks kasedinden para kazansaydı

Dylan, "Annem o kasetten para kazansaydı her şey farklı olurdu. Ama insanlar bu kaset üzerinden milyonlarca dolar kazanırken ve annem 'hayır' dedi, çünkü benim ve tüm ailesinin iyi olmasını önemsiyordu" diye konuştu.