Cadde Kocamın Ailesi 28. bölümünde Şeniz köşeye sıkıştı!

Kocamın Ailesi 28. bölümünde Şeniz köşeye sıkıştı!

13.01.2015 - 08:53 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi 28. Bölüm ile ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan Kocamın Ailesi son bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı. Rıza Şeniz'i köşeye sıkıştırdı. İşte son bölüm ve detaylar..

Kocamın Ailesi 28. bölümünde Şeniz köşeye sıkıştı

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi 28. bölüm ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Pelin’in velayet davasıyla meşguldür. İşte Kocamın Ailesi 28. bölüm ve detayları...

Rıza’nın planları, Şeniz’i iyice köşeye sıkıştırırken aile Pelin’in velayet davasıyla meşguldür. Güneş’in içine düştüğü durum hayatındaki iki erkeği telaşa düşürürken gençler cephesinde işler karışmaya devam eder. Ar ailesi tam rahat bir nefes almaya hazırlanırken, içlerinden biri hakkında öğrendikleri, herkesi şok etmeye yeter.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

28. Bölüm Yayın Tarihi: 15/01/2015

Yeni Bölüm Fragmanı



KOCAMIN AİLESİ 27. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneş’in sahte Engin'i görmesiyle Ar Ailesi çelişkiye düşer. Gazanfer'in apartmanı koruma çabaları ise komik olaylara yol açar ancak gençler bu durum sayesinde daha çok bir arada olma fırsat yakalarlar. Güneş’in sahte Engin'i görmesiyle Ar Ailesi çelişkiye düşer. Gazanfer'in apartmanı koruma çabaları ise komik olaylara yol açar ancak gençler bu durum sayesinde daha çok bir arada olma fırsat yakalarlar. Diğer yandan Güneş'in bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Şüphe ve iç güdüleriyle harekete geçen Güneş, başına geleceklerden habersizdir.

KOCAMIN AİLESİ OYUNCULARI

Selen Seyven – Yonca
Gökhan Alkan –Tarık
Seray Kaya – Miray
Genco Özak – Can
Denizhan Kınacıgil – Ümit
Buse Arslan – Gülay
Ayşenil Şamlıoğlu – Mukadder
Zuhal Yalçın – Esma
Füsun Kostak – Tülin
Ahmet Kayakesen – Fatih