Cadde Kylie Jenner'ın fotoğrafındaki heykel detayı! 'Evinin perili olduğuna eminim'

Kylie Jenner'ın fotoğrafındaki heykel detayı! 'Evinin perili olduğuna eminim'

13.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Her paylaşımıyla sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum alan Kylie Jenner'ın takipçileri; ünlü ismin son yayınladığı fotoğrafta görünen 'ürkütücü' heykeli fark etti. Fenomen ismin hayranları, dikkatlerden kaçmayan heykelle ilgili yorumlarını da esirgemedi.

Kylie Jennerın fotoğrafındaki heykel detayı Evinin perili olduğuna eminim

Serveti ve özel hayatıyla sadece kendi ülkesinde değil, dünya çapında da en çok konuşulan isimlerden olan Kylie Jenner, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 'The Kardashians' adlı reality şovunun yeni fragmanında, oğlunu kucağına aldıktan sonra doğum sonrası depresyonla (Postpartum Depresyon) mücadele ettiğini ima etmişti.

Haberin Devamı

Kylie Jennerın fotoğrafındaki heykel detayı Evinin perili olduğuna eminim

Fragmanda; ünlü isim, kız kardeşi Kendall Jenner ile konuştuğu ve 'mutlu olması gerektiğini' bildiğini, ama yine de öyle hissetmediğini açıkladığı duyulmuştu. Kylie, şu ifadeleri kullanmıştı:

Yeni bir bebeğim oldu, ama üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım.

BEBEĞİNİN YENİ İSMİNİ AÇIKLAMADI

Şubat ayında Travis Scott ile olan birlikteliğinden ikinci bebeğini dünyaya getiren ünlü isim, oğlunun adını Wolf koyduklarını açıklamış; ancak daha sonra bu isimden vazgeçmişti. Ancak Kylie ve Travis, bebeklerinin yeni ismini henüz açıklamadı.

DAHA ÖNCE DE DOĞUM SONRASI YAŞADIKLARINDAN BAHSETTİ

Jenner, yaşadığı sorunlardan ise ilk kez geçtiğimiz aylarda bir Instagram paylaşımında bahsetmişti:

Doğum sonrası zor zamanlar yaşayan anneler... Benim için de kolay olmadı. Bu sefer, kızım Stormi ile olduğundan daha zordu. Kendime sürekli bütün bir insan; güzel ve sağlıklı bir çocuk yaptığımı hatırlatıyorum. Kendimize baskı yapmayı bırakmalıyız.

Kylie Jennerın fotoğrafındaki heykel detayı Evinin perili olduğuna eminim

Kylie Jenner, Mayıs ayında ise doğum sonrası hormonlarının 'düzelmeye başladığını' söylemiş ve; "Yeniden kendim gibi hissediyorum" demişti.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFTAKİ HEYKEL DETAYI

Tüm bunların ardından internetin en çok ilgi çeken isimlerinden biri olan Kylie Jenner'ın hayranları, ünlü ismin son çektiği selfiesini sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından 'ürkütücü' bir detay keşfettiklerini belirtti.

Söz konusu fotoğrafta 25 yaşındaki reality şov yıldızı, yeni makyaj serisini tanıtmak için bir karesini paylaştı; ancak Jenner'ın bazı takipçileri, arka planda görünen bir heykele dikkat çekti. Küçük heykelin bir yarısı normal bir görünüşe sahipken, diğer yarısı iç organları dışarı dökülecek şekilde açılmış gibi görünüyordu.

"ÇOK KORKUNÇ!"

The Mirror'da yer alan habere göre; milyonlarca takipçisi bulunan Kylie Jenner'a; "Arka plandaki o heykel ne öyle?", "Arkasındaki heykel çok korkunç! Kylie'nin evinin 'perili' olduğuna eminim" ve "O korkunç küçük adam heykeli Kylie'nin arkasında ne arıyor?" gibi yorumlar yapıldı.

Kylie Jennerın fotoğrafındaki heykel detayı Evinin perili olduğuna eminim

CAM KAPILI ODA DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Tiktok'ta bir video yayınlayan fenomen ismin arka planında görünen 'gizemli oda' da takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. Cam kapılı olduğu fark edilen oda hakkında Jenner'ın hayranları, "Kylie'nin arkasındaki kapı ne, bir yer altı odasına geçit mi?" ve "Sanırım Kyline'nin arkasında bir kasa var!" şeklinde mesajlar yazmıştı.