CaddeLisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı!

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı!

10.07.2024 - 15:10 | Son Güncellenme:

'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa ile kendisinden 12 yaş büyük 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet, iki sene önce ayrıldıklarını duyurmalarının ardından resmi olarak boşanma sürecine girmişti. Ünlü çiftin boşanması, sonunda gerçekleşti.

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı

'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, 2005'te 'çocukluk aşkım' dediği Lisa Bonet ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Bonet ve Momoa, Ekim 2017'de dünyaevine girmeye karar vermişti. Çiftin kızı Lola Iolani Temmuz 2007'de, oğlu Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha ise Aralık 2008'de dünyaya gelmişti.

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı

"BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ"

Ünlü oyuncular, Ocak 2022'de sürpriz bir kararla birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. Bonet (56) ile Momoa (44), sosyal medyada ortak bir açıklamaya imza atarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz.

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı

Bonet, bu ayrılık açıklamasından iki yıl sonra Momoa'ya resmi olarak boşanma davası açmıştı. Bonet ve Momoa ayrılırken birbirlerinden maddi bir talepte bulunmamış ve çocuklarının velayetini ortak şekilde paylaşmak istedikleri belirtilmişti.

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı

RESMİ OLARAK BOŞANDILAR

İkili, son olarak boşanmalarının kesinleşmesiyle gündeme geldi. Los Angeles Bölge Mahkemesi'nin yıllardır ayrı yaşayan iki oyuncunun evliliğini feshetme kararı yürürlüğe girdi.

Haberin Devamı

Lisa Bonet ile Jason Momoa resmen boşandı

AP'de yer alan habere göre; resmi boşanma yasal olarak mümkün olduğu kadar çabuk ve anlaşmazlık olmadan gerçekleşti.