Cadde Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı

Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı

29.01.2023 - 11:27 | Son Güncellenme:

Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Megan Foxun yeni imajı herkesi şaşırttı

Meslektaşı ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile 11 yıllık evliliğini 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) için bitiren oyuncu Megan Fox, son dönemde yaşadığı 'çılgın' ilişkiyle sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Oyuncu son dönemde estetikleriyle de gündemde. Göğüslerini büyüttüren Megan Fox büyük tepki çekmişti.

Megan Foxun yeni imajı herkesi şaşırttı

SAÇLARINI DEĞİŞTİRDİ

Fox şimdi de saç rengini ve modelini değiştirdi. İmajını değiştiren oyuncuyu görenler ilk bakışta Megan Fox'u tanıyamadı. Uzun siyah saçlarıyla tanınan oyuncu renk değişikliğinin yanında kahküllü uzun bir bob tercih etti.

Megan Foxun yeni imajı herkesi şaşırttı

 "ASLA SADECE KIZ ARKADAŞIMMIŞ GİBİ HİSSETMEDİM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Machine Gun Kelly ile Bilboard Müzik Ödülleri'nin ardından Diddy'in tören sonrası verdiği partiye katılan Megan Fox'un evlendiklerine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Kelly ve Fox, ortaya atılan bu iddiaları haftalar sonra yalanlamıştı.

Megan Foxun yeni imajı herkesi şaşırttı

Entertainment Tonight'a konuşan çiftten Kelly, "Megan hakkında asla sadece kız arkadaşımmış gibi hissetmedim. Bu, ilişkimizin derinliğine göre fazla eksik hissettiriyor" demişti. Fox ise; gizlice evlenmediklerini söyleyerek, MGK'nin kendisine diğerlerinin 'karım', 'ikiz alev' ve 'eterik ışık varlığı' da dahil olmak üzere birçok isimle seslendiğini söylemişti:

Hayır, evli değiliz. Ne olduğunu biz de bilmiyoruz. Kelly bu yıl turneye çıkıyor. Evlenmemiz gerektiğinde, evren bize bunu yapacak alanı verecek.