Cadde Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları

Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları

31.03.2023 - 07:02 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.

Ünlü oyuncular Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı Yıldız De Bana’da, 9 kadın ve 9 erkek olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak.

Haberin Devamı

"BİNLERCE GENCİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK"

Yıldız De Bana ile ekrana dönecek olan sevilen sanatçı Hülya Avşar, "Başvurular çok yoğun. Heyecanlıyım, mutluyum. İçinde her türlü duyguyu barındıran ama özünde yüzümüzü güldüren eğiten ve sonunda emeklerin karşılığı olan muhteşem bir program. Binlerce gencin geleceğini belirleyeceğine inanıyorum” dedi.

Merakla beklenen Yıldız De Bana başlıyor İşte yetenek avcıları

"ÇOK EĞLENECEĞİZ"

Jüri üyelerinden Büşra Pekin ise "Bu program için çok heyecanlıyım. Sektöre yeni ve yetenekli isimler kazandırmayı amaç edinmiş bir program. Amaca doğru ilerlerken çok eğleneceğiz. Gençler için önemli bir fırsat. Kanal D ekranında yeteneklerini gösterecekler ve umarım jüri olarak biz de seyirci de izlemeye doyamayacağız" açıklamasını yaptı.

Merakla beklenen Yıldız De Bana başlıyor İşte yetenek avcıları

Haberin Devamı

"GERÇEK BİR FIRSAT"

Göz dolduran jürisi ile olduğu kadar yeni yetenekleriyle de çok konuşulacak programın yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan üstleniyor. Yıldız De Bana’yı gerçek bir fırsat olarak nitelendiren Alkan, "Bu yarışma yeni yüzler, yeni yetenekler anlamında gerçek bir fırsat. Yıldız adaylarımız canlı yayında performanslarını sergileyecek. Bu çok cesurca ve heyecan verici" şeklinde konuştu.

Merakla beklenen Yıldız De Bana başlıyor İşte yetenek avcıları

"YARIŞMAYA İLGİ ÇOK İYİYDİ"

Yıldız De Bana’nın gençler için çok iyi bir fırsat olmasının yanı sıra çok da eğlenceli bir program olduğuna değinen Deniz Tansel Öngel: “Kendisini televizyon ekranlarında göstermek isteyen genç yetenekler için bu yarışmanın önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok kıymetli jüri üyeleri, çok iyi oyuncu koçları ile birlikteyiz. Hamdi Alkan genel sanat yönetmenimiz. Hülya Avşar, Zafer Algöz, Büşra Pekin’in dışında çok iyi oyuncu hocalarıyla birlikte Kanal D’nin çatısı altında olmak önemli bir fırsat. Şimdiden herkese keyifli seyirler diliyorum. Yarışmaya ilgi çok iyiydi. Ancak yaşadığımız deprem felaketinden dolayı 81 ilimizi kapsayan bir seçme yapamadık. Bu vesileyle de halkımıza tekrar geçmiş olsun diliyoruz. Seçmelerimize binlerce aday katıldı ve bu kişiler arasından 9 kadın ve 9 erkek yani 18 yıldız adayımız seçildi" ifadelerini kullandı.

Merakla beklenen Yıldız De Bana başlıyor İşte yetenek avcıları

Ekran başındaki seyircilere eğlenceli vakit geçirtecek, Pastel Yapım imzalı Yıldız De Bana yarışması, 31 Mart Cuma günü saat 20.00’de canlı yayınla Kanal D’de.

Merakla beklenen Yıldız De Bana başlıyor İşte yetenek avcıları