Cadde Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum!

Meryem Uzerli'den takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum!

20.02.2023 - 07:48 | Son Güncellenme:

Türkiye, ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsılarak felaketi yaşarken, ünlüler dünyası depremzedeler için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgeler için daha önce yardım çağrısında bulunan oyuncu Meryem Uzerli, bir sosyal medya kullanıcı tarafından 'az paylaşım yaptığı' gerekçesiyle eleştirilince; takipçisine cevap vermekte gecikmedi.

Meryem Uzerliden takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, ve Osmaniye, Elazığ ve Şanlıurfa'yı da etkileyen depremler sonrası acı haberler gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER TEK YÜREK

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaket sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı.

Meryem Uzerliden takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Bazı ünlü isimler ise 'az paylaşım yaptıkları' gerekçesiyle sosyal medyada eleştirilmekten kurtulamadı. Bu isimlerden biri de, yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli oldu.

Meryem Uzerliden takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum

"İLK SAATLERDE PARA TOPLAYIP GÖNDERDİK"

Uzerli'nin bir paylaşımına, "İnanılmazsın, Hailey Bieber bile senden çok paylaşım yaptı!' yorumu geldi. Bu yorum üzerine isyan eden ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Sizin mesajınızı insani anlamda anlamıyorum. İlk gün bir hikaye paylaştım. Burada hemen ilk saatlerde para toplayıp gönderdik. Lütfen böyle trajik bir durumda insanları sosyal medya üzerinden yargılamayın.

"GERÇEK HAYATTA NELER YAPILIYOR BİLMİYORSUNUZ"

Haberin Devamı

39 yaşındaki Meryem Uzerli, sözlerine; "O zaman sadece ve sadece sosyal medyayı desteklersiniz, arka planda, gerçek hayatta neler yapılıyor bilmediğiniz için" şeklinde devam etti.

Meryem Uzerliden takipçisine yanıt: Mesajınızı insani anlamda anlamıyorum

"BİRBİRİMİZE KIZGIN DEĞİL, DESTEK OLMALIYIZ"

Oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:

Üstelik böyle üzücü bir dönemde birbirimize kızgın değil; destek, sevgi ve el ele olmalıyız insan olarak. Saygılarımla, Meryem.