Cadde 'Michael Jackson'ın ölümünde suçu olan bir sürü insan var!'

'Michael Jackson'ın ölümünde suçu olan bir sürü insan var!'

31.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

ABD'li pop star Michael Jackson, yalnız sesiyle, şarkılarıyla, sahnesiyle, danslarıyla değil sansasyonlarıyla da her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştı. 2009'da 50 yaşında hayatını kaybeden sanatçı, TMZ'nin 'Michael Jackson'ı aslında kim öldürdü?' adlı araştırmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Popçunun beklenmedik ölümüyle ilgili konuşan Los Angeles Polis Departmanı Dedektifi Orlando Martinez, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Michael Jacksonın ölümünde suçu olan bir sürü insan var

Tüm dünya tarafından sevilen Pop Kralı Michael Jackson, Haziran 2009'da Los Angeles'taki evinde kalbinin durması nedeniyle hayatını kaybetti ve o sırada kişisel doktoru olan Dr. Conrad Murray; 'ölüme sebebiyet vermekten' hapse atıldı. Ancak davaya yakın kaynaklar, Jackson'ın öldüğü sıradaki uyuşturucu bağımlılığı düzeyine ulaşmasına izin verdiği için suçlu bulunması gereken başkaları olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Michael Jacksonın ölümünde suçu olan bir sürü insan var

"HESAP SORULMAMIŞ BİR SÜRÜ İNSAN VAR"

Los Angeles Polis Departmanı Dedektifi Orlando Martinez, Michael Jackson'ın bazı ilaçlara olan bağımlılığı sebebiyle daha önce ölmemiş olmasının 'şaşırtıcı' olduğunu itiraf etti. Martinez, TMZ'nin 'Michael Jackson'ı aslında kim öldürdü?' araştırması kapsamında konuşarak; şu ifadeleri kullandı:

Bu ölümün kaçınılmaz olduğuna gerçekten inanıyorum. Doktorlar, Michael'ın kendi şartlarını dikte etmesine; istediği ilaçları istediği zaman, istediği yerde almasına izin verdi. Michael her şekilde istediğini alacaktı. Ve 'hayır' cevabıyla karşılaşsaydı, bunu kendisi için yapacak başka birini bulurdu. Jackson'ın ölümünde suçu olan, ancak hiç hesap sorulmamış bir sürü insan var.

'FARKLI DOKTORLARA GİTTİ' İDDİASI

DailyMail'de yer alan habere göre; LAPD dedektifi, efsane popçunun kendisine ilaç yazacak çok sayıda farklı doktora gittiğini, bu nedenle genellikle normal dozlardan daha fazla miktarlarda ilaç aldığını açıkladı.

Martinez, ünlü ismin ölümünden tamamen Dr. Murray'nin sorumlu olduğunu düşünmediğini, ancak mahkeme sürecinde başkalarının da bu konuda suçu olduğunu kanıtlamanın inanılmaz derecede zor olduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

Michael Jacksonın ölümünde suçu olan bir sürü insan var

"MANİPÜLE EDİLDİM"

Dr. Murray ise, Şubat 2011'de yargılanmasının ardından hapis cezasına çarptırıldı. 2013'te cezaevinden çıkan Dr. Conrad Murray, Jackson'a yıllardır uyuşturucu sağlayan diğer doktorların bu ölümünde suç ortağı olduğuna inandığını açıkladı.

Conrad ayrıca, doktoru olma görevini üstlendiğinde ona uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylemeyen yıldız tarafından 'manipüle edildiğini' de iddia etti. Doktor, ancak 'This Is It' turuna hazırlanmasına yardım etmek için Los Angeles'a geldiğinde, Michael'ın kişisel bir uyuşturucu zulası tuttuğunu keşfedebildi.

Michael Jacksonın ölümünde suçu olan bir sürü insan var

Conrad Murray, gözyaşları içinde verdiği bir röportajda; pop efsanenin ölümüyle ilgili suçun büyük kısmını kendisinin üstlenmesinin 'doğru olmadığına' inanmasına rağmen, Michael'ı her zaman seveceğini söyledi.

UYUMASINA YARDIMCI OLMAK İÇİN İLAÇ VERDİ

Murray, Jackson'ın 25 Haziran 2009'daki ölümünden sadece birkaç gün önce şarkıcının 'süt' olarak adlandırdığı ilacını kestiğini iddia etti. Ancan doktor; Jackson'a öldüğü gece, Holmy Hills'deki kiralık evinde uyumasına yardımcı olmak başka ilaçlar vermişti.

Yazarlar