Cadde Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek

Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek

05.05.2022 - 14:49 | Son Güncellenme:

'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla şöhreti yakalayan ve bir süredir oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Ufuk Beydemir, şiir yazan küçük bir çocuğa gitarıyla destek verdi.

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan ve 'Ay Tenli Kadın' parçasıyla adından sıkça söz ettiren Ufuk Beydemir'in 2020 yılında 'Aşk101' adlı internet dizisinde hayat verdiği 'Işık' karakteriyle tanınan İpek Filiz Yazıcı ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

ARADIĞI AŞKI BULDU

Mutlu birliktelikleri devam eden ve zaman zaman birlikte verdikleri pozları takipçilerinin beğenisine sunan Beydemir (30) ile Yazıcı (20), geçtiğimiz aylarda Sapanca'ya gitmişti.

Minik şaire Ufuk Beydemirden destek

Tatilde keyifli anlar geçiren aşıklar, objektif karşısına geçmiş ve fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlamıştı. Ünlü çiftin mutluluk pozuna binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

O DİZELERE KAYITSIZ KALAMADI

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Beydemir'den son olarak sürpriz bir paylaşım geldi. Ünlü isim, Twitter'dan oğlunun yazdığı şiiri yayınlayan Ayşe Nalan isimli sosyal medya kullanıcısının "Yedi yaşındaki oğlum elinde bu şiirle geldi, şaşkınız" notuyla yaptığı paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Minik şaire Ufuk Beydemirden destek

"ÇOK GÜZEL YAZMIŞ, DEVAM ETSİN"

Haberin Devamı

Eline gitarı alan 30 yaşındaki Beydemir, çektiği videoyu sayfasında yayınladı. "Yedi yaşındaki oğlunuza selam ve sevgiler. Çok güzel yazmış, yazmaya devam etsin" diyen Ufuk Beydemir'in paylaşımı kısa sürede 30 bine yakın beğeni, üç bine yakın retweet aldı.

Ardından videoyu Instagram hesabında da paylaşan ünlü şarkıcı, gönderisine; "İsmail’in sözleri Twitter’da karşıma çıktı ve kendimi tutamadım. İsmail yedi yaşında bilge bir arkadaşımızmış" notunu düştü.

Minik şaire Ufuk Beydemirden destek