Cadde Mohammed Alsaloussi'den eski sevgilisi Şeyma Subaşı'na gönderme!

Mohammed Alsaloussi'den eski sevgilisi Şeyma Subaşı'na gönderme!

26.04.2022 - 14:26 | Son Güncellenme:

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve sosyal medyada art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Subaşı ile ilişkilerine son verdikten sonra sık sık Instagram hesabından paylaşımlar yapan Alsaloussi, sosyal medyadan yine manidar bir gönderi yayınladı. Meedo'nun paylaşımın ardından Subaşı'nın da yaptığı paylaşım 'eski aşkına gönderme' olarak yorumlandı. İşte detaylar...

Mohammed Alsaloussiden eski sevgilisi Şeyma Subaşına gönderme

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haziran ayında Ibiza'da tatilde oldukları sırada romantik bir evlilik teklifi almış, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. İlişkisiyle magazin gündeminde düşmeyen 31 yaşındaki fenomen, Mohammed Alsaloussi'ye 'Evet' demişti. İtalyan Dj Guido Senia ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo'dan ayrıldığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

"SAYGI VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM"

Ünlü isim, sonrasında Instagram hesabından, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

"SEVGİLİSİNİN DEDİKODUSUNU YAPTI" İDDİASI

Şeyma Subaşı, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, olayın perde arkasının hiç de öyle olmadığı iddia edilmişti. İddiaya göre; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo'nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başlamış; özür dilemek yerine "Ben Türkiye'ye dönüyorum" diyen Subaşı, sosyal medyadan ayrıldıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

AŞKINI KOLUNA KAZITMIŞTI

Birlikte oldukları dönemde Meedo'yu İstanbul'a getiren ve ondan nişanlım diye bahseden Subaşı, Şubat 2021'de Instagram üzerinden yeni dövmelerini takipçileriyle paylaşmıştı. Dövmeler arasından özellikle bir tanesi dikkat çekmişti. Şeyma Subaşı'nın, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin adını 'Meedo' diye koluna dövme yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

Mohammed Alsaloussiden eski sevgilisi Şeyma Subaşına gönderme

SON İZ DE GİTTİ!

Bir dargın bir barışık aşklarını bitiren ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son hamlesi ile "Artık geri dönüş yok" mesajı vermişti. Önce mutluluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo'ya dair son izi de silmişti. 1.5 yıl önce Meedo'nun adını koluna kazıtan Subaşı'nın, Instagram'ın hikaye bölümünden yayınladığı video ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Alsaloussi'nin "Cenneti hatırlamak..." notuyla paylaştığı sahil fotoğraflarının, geçtiğimiz yaz Subaşı ve kızı Melisa ile çıktığı Bali tatilinden olduğu iddia edilmişti.

"ŞEYMA'YI UNUTAMADI"

Instagram'da 116 bin takipçisi bulunan Meedo'nun 3 bine yakın beğeni alan bu gönderisine yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Şeyma ve Melisa ile gittikleri tatil yerinden fotoğraflara 'Cenneti Hatırlıyorum' demek Şeyma'yı özlediği anlamına geliyor. Şeyma'dan önce hiçbir şey paylaşmayan adam post atıyor, hikaye atıyor. Unutamadı Şeyma'yı, çok belli" diye yazmıştı.

Mohammed Alsaloussiden eski sevgilisi Şeyma Subaşına gönderme

Haberin Devamı

"MIAMI DEĞİL"

Sadece bu paylaşımla kalmayan Meedo, Instagram hesabının hikayeler bölümünden "Anlaşmazlıklar iyidir. Saygısızlık değildir. Mesafe iyidir. Sadakatsizlik değildir" yazan bir mesaj paylaşmıştı.

Sonrasında ise, bir şehrin manzarasını gösterdiği videosunu yayınlayarak, "Miami değil" notunu yazdı. Bu not, sık sık Miami'yi çok sevdiğini dile getiren Şeyma Subaşı'na bir gönderme olarak yorumlanmıştı.

ESKİ AŞKINA GÖNDERME Mİ YAPTI?

Tüm bunların ardından Alsaloussi, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Ünlü ismin, yayınladığı karede; "Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım" ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

Mohammed Alsaloussiden eski sevgilisi Şeyma Subaşına gönderme

Haberin Devamı

ŞEYMA'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Mohammed Alsaloussi'nin bu paylaşımda, eski sevgilisine gönderme yaptığı ileri sürüldü. Meedo'nun ardından bir paylaşım yapan Subaşı ise, şu sözlerin olduğu bir gönderi yayınladı:

"Kendi acısını ve sorunlarını çözemeyen insanlar sorunu hala başka yerde arar ve onları ikna etmeye çalışarak çevresindeki insanları manipüle etmekten çekinmezler. Ama bu davranış iyileşme sürecinde hiç yardımcı olmuyor. İnsan hatasıyla ve acısıyla yüzleşmediği sürece sorunu hep başka yerde ararve asla iyileşemez. Kendimizi iyileştirmek için önce kendimizle barışık olmalı ve hatalarımızla yüzleşmeyi seçmeliyiz. Aksi takdirde sadece acımıza devam eder ve olabileceğimiz en iyi versiyondan uzaklaşırız."