CaddeÖmür Atay’ın son filmi "Kardeşler" Karlovy Vary Film Festivali’nde

Ömür Atay’ın son filmi "Kardeşler" Karlovy Vary Film Festivali’nde

30.05.2018 - 11:11 | Son Güncellenme:

Ömür Atay’ın uzun metraj filmi “Kardeşler”, bu sene 29 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek, Avrupa’nın önemli film festivallerinden 53. Karlovy Vary Film Festivali'ne seçildi. “Kardeşler” dünya prömiyerini festivalin Ana Yarışma Bölümü'nde gerçekleştirecek.

Ömür Atay’ın son filmi Kardeşler Karlovy Vary Film Festivali’nde

Bir namus cinayetinin gölgesinde birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hesaplaşmasının anlatıldığı filmin başrollerini genç oyuncular Yiğit Ege Yazar, Caner Şahin ve Gözde Mutluer paylaşıyor.

Haberin Devamı

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ömür Atay’ın, yapımcılığını Funda Ödemiş’in üstlendiği “Kardeşler”in çekimleri geçtiğimiz sene Eskişehir ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye- Almanya- Bulgaristan ortak yapımı olan film, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Eurimage ve FFHSH (Hamburg Film Fonu) desteği ile çekildi.

Yönetmen- Senarist: Ömür Atay

Oyuncular:
Yiğit Ege Yazar
Caner Şahin
Gözde Mutluer
Yapımcı: Funda Ödemiş

KEŞFETYENİ
Sinem Ünsal özel diyetini açıkladı! 'Dönüm noktam oldu'
Sinem Ünsal özel diyetini açıkladı! 'Dönüm noktam oldu'

Cadde | 11.05.2025 - 16:22

Uzak Şehir dizisiyle yıldızı parlayan Sinem Ünsal, fitliğiyle de dikkatleri çekiyor. Özel diyet yapan güzel oyuncu dönüm noktasını açıkladı.

Yazarlar