Cadde Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim!

Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholson'la oynamak isterdim!

04.10.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Ata Demirer'in 'Bursa Bülbülü' filminde başrolde yer alarak adından söz ettirmeyi başaran Özge Özacar, bir ayakkabı firmasının marka yüzü oldu. Genç oyuncu, önceki gün Etiler'de bir mekanda gerçekleşen lansmanda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholsonla oynamak isterdim

Geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali'ne katılan Özge Özacar, "Eğer bu kadar büyük bir dizi sektöründeysek; Amerika’dan sonra ihracat kısmında da dünya çapında işler yapıyorsak, biz oyuncuların da en az yapımcılarımız, senaristlerimiz, yönetmenlerimiz kadar global aynada festivallerde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Venedik'te olmak benim için çok keyifliydi. Çok kıymetli İtalyan yönetmelerle tanıştım, yapımcılarla tanıştım. Şimdi onlarla iletişim halindeyiz, kısa zamanda tekrar gideceğim" dedi.

Haberin Devamı

"HALUK BİLGİNER GİBİ OLMAK İSTİYORUM"

"Türk oyuncularının dünyaya açılmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Özacar, "Muhteşem Yüzyıl ile başlayan bir furya var. Bence müthiş kaliteli bir işti. Daha sonra çok kıymetli oyuncularımızın yaptığı çok işler var. Haluk Bilginer'in şimdi Angelina Jolie ile oynanacak olması... Kendi adıma genç bir oyuncu olarak Haluk abi gibi ömürlük bir mesleki kariyerde, İstanbul’dan başlayıp dünyanın dört bucağında işler üretebilen bir sanatçı olmak istiyorum" karşılığını verdi.

Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholsonla oynamak isterdim

"JACK NICHOLSON İLE SOHBET ETTİK"

28 yaşındaki güzel, "Kiminle karşılıklı oynamak isterdiniz?" sorusu üzerine, "Ondan çok ilham aldığım için Haluk abi ile tekrardan çalışalım istiyorum. Onunla beraber bir dizi projesi yapmıştık. Yabancı oyuncular arasında ise Jack Nicholson ile çalışmak isterim. Venedik’te tanışmıştık, sohbet etme imkanım oldu. İşlerini çok sevdiğim özellikle karakter yapımını çok sevdiğim bir oyuncu. Onunla beraber güzel bir psikoloji, gerilim filminde oynak çok isterim" ifadelerini kullandı.

Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholsonla oynamak isterdim

Haberin Devamı

"ATA DEMİRER BENİM İÇİN OKUL OLDU"

"Ata Demirer ile Bursa Bülbülü filminde oynadınız. Çekimler nasıl geçti?" sorusu Özacar, "Benim için çok çok keyifli bir setti. Ata Demirer; yazarlığı, müzisyenliği, yaratım gücü ile gerçekten üzerine laf söylenecek birisi değil. Okul oldu benim için. Sinemada tekrar seyircilerle buluşacağız. Yeniden o heyecanın başına dönmek çok güzel bir duydu" açıklamasını yaptı.

Özge Özacar: Haluk Bilginer ve Jack Nicholsonla oynamak isterdim