Cadde Özlem Öztürk'ten eşi Levent Yüksel'e: Ben seni dünyalara değişmem!

Özlem Öztürk'ten eşi Levent Yüksel'e: Ben seni dünyalara değişmem!

22.10.2022 - 12:04 | Son Güncellenme:

2020 yılında nikâh masasına oturan Özlem Öztürk ile Levent Yüksel'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Zaman zaman romantik paylaşımlarıyla gündeme gelen çiftten Öztürk, 21 Ekim tarihinde 58 yaşına basan Levent Yüksel'in doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı. Ünlü şarkıcı da eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamadı.

Özlem Öztürkten eşi Levent Yüksele: Ben seni dünyalara değişmem

Şarkıcı Levent Yüksel, uzun süredir birlikte olduğu Özlem Öztürk ile iki yıl önce sade bir törenle İzmir'de dünyaevine girmişti. Birlikteliklerini sürdüren ünlü çift, zaman zaman mutluluk pozlarıyla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

"HEDİYE GİBİ GELDİN, HOŞ GELDİN"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz mayıs ayında eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı, Instagram hesabından yayınlayarak, mutluluklarını gözler önüne sermişti. Beyazlar içerisinde objektif karşısına geçen ikiliden Yüksel, o anları, "3 yıl önce bugün girdin hayatıma... Hediye gibi geldin; hoş geldin..." ifadeleriyle takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Özlem Öztürkten eşi Levent Yüksele: Ben seni dünyalara değişmem

42 yaşındaki Özlem Öztürk de eşinin gönderisine, "Her gün daha fazla, sonsuza kadar..." yorumunu yapmıştı. Çiftin paylaşımları takipçilerinden oldukça ilgi görmüştü.

"BU DÜNYAYA BİR SEN DAHA GELMEZ"

Romantik paylaşımlarıyla sık sık adlarından söz ettiren Özlem Öztürk-Levent Yüksel çiftinden ünlü şarkıcı, 21 Ekim'de 58 yaşına bastı. Öztürk de eşinin doğum gününü, sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı. Öztürk, paylaşımına; "Aşkım,hayal kahramanım, hayat arkadaşım... Bu dünyaya bir sen daha gelmez ve ben seni dünyalara değişmem" notunu düştü.

Haberin Devamı

YÜKSEL KAYITSIZ KALAMADI

Eşi Özlem Hanım'ın bu sözlerine kayıtsız kalmayan Levent Yüksel de Öztürk'e; "Bir daha gelsem yine seni bulurum" diye seslendi. Ünlü çiftin aşk dolu karesine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Özlem Öztürkten eşi Levent Yüksele: Ben seni dünyalara değişmem

"BUNU ZORLA SÖYLETTİNİZ"

Öte yandan Özlem Öztürk, 2020 senesinde çıkan haberlerde yaşının yanlış yazılmasına sitem etmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Öztürk, "Bir takım magazin sayfaları yaşımı '33' olarak değerlendirmişler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ancak gerçek yaşım 40. Kadına yaşı sorulmaz ama bunu da zorla söylettiniz!" demişti. Şimdilerde 42 yaşında olan Öztürk ile eşi Levent Yüksel (58) arasında 16 yaş fark bulunuyor.