Cadde Pınar Altuğ amuda kalkarak poz verdi

Pınar Altuğ amuda kalkarak poz verdi

24.04.2022 - 11:46 | Son Güncellenme:

Kendisine yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, son paylaşımıyla bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Amuda kalktığı anları yayınlayan Altuğ'a, adeta beğeni ve yorum yağdı.

Pınar Altuğ amuda kalkarak poz verdi

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Meltem' rolü ile seyircilerin akıllarına kazınan ve meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ, 2009'da kızı Su'yu kucağına almıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, geçtiğimiz günlerde eşi Yağmur Atacan ile romantik bir paylaşımda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"HARİKASINIZ"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma ilk yorum ise MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'dan geldi. Mehmet Yalçınkaya, ünlü çiftin romantik pozuna "Harikasınız" yorumunu yapmıştı.

Pınar Altuğ amuda kalkarak poz verdi

"SENİNLE BİR ÖMÜR, 14 YIL"

Altuğ, eşi Atacan ile birlikte çekilen bir başka karesini de, "Seninle bir ömür. 14 yıl..." notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuş; evlilik yıldönümlerini kutlamıştı.

İkiliye başta ünlü isimler olmak üzere birçok seveninden "Size nazar değmesin", "Nice mutlu seneleriniz olsun", "Allah ayırmasın" ve "İlk günkü gibisiniz, bayılıyorum size çocuklar. Benim örnek çiftim sizsiniz, şahane yıllar dilerim size" gibi yorumlar yapılmıştı.

Haberin Devamı

"KAŞINANI KAŞIRIM"

Daha öncesinde ise Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Pınar Altuğ, zaman zaman sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlarla alakalı konuşmuştu. Oyuncu, "Kaşınanı kaşırım, yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hala aslında anı yaşama peşindeyim" demişti.

FİT HALİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Son olarak 1.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yoga kampında çekilen fotoğraflarını yayınlayan güzel oyuncu, yıllara meydan okuduğunu gözler önüne serdi. Amuda kalktığı anı takipçilerinin beğenisine sunan 47 yaşındaki ünlü isim, fit haliyle dikkat çekti.

Kısa sürede 19 bin beğeni alan Pınar Altuğ'un karelerine, "Harikasınız her zamanki gibi", "Su mu diye zoom'ladım. Şaka gibi bu şekilde fit ve genç kalabilmek. Helal olsun" ve "Gençlik iksiri bulundu sanırım, hiç yaşlanmıyor" gibi 300'e yakın yorum yapıldı.

Pınar Altuğ amuda kalkarak poz verdi

"ZATEN BAKILSIN DİYE AÇILIYOR"

Öte yandan Altuğ, önceki günlerde Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube programına konuk olmuştu. Güzel bir kadın gördüğünde bakacağını söyleyen oyuncu, "Güzel bir kadın gördüğümde de, güzel bir adam gördüğümde de hem kocama gösteririm hem kendim bakarım" açıklamasıyla gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Altuğ, "Bakılacak bir şeyse bakılır. Zaten bakılsın diye açılıyor" ifadelerini kullanmıştı.

EŞİNİN TÜM ŞİFRELERİNİ BİLİYOR

Eşinin tüm elektronik cihazlarının şifresini bildiğini söyleyen ünlü isim, şimdiye kadar hiç kontrol etmediğini de sözlerine eklemişti. Kocasının telefon şifresini hiçbir zaman istemediğini ve şifreyi kocası Yağmur Atacan'ın kendisinin verdiğini dile getirmişti.