Cadde Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!

Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!

06.03.2023 - 12:56 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldı. Oyuncu Pınar Deniz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi yasa boğdu.

Haberin Devamı

Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Adana ve Elazığ'da da hissedilen depremler sonrasında 45 bin 968 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Deprem bölgesi için pek çok ünlü isim seferber oldu. 'Türkiye Tek Yürek' gecesinde bağış toplayan oyuncu Pınar Deniz de o isimlerden biriydi.

Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı

"UNUTMAYACAĞIZ"

Felaketin üzerinden bir ay geçmesinin ardından Deniz, duygularını dile getirdi. Oyuncu, "Tam 1 ay geçti. Hiç geçmeyecek bir acı... Ruhum yorgun, kızgın sıkışmış... Unutmayacağım, unutmayacağız" dedi.

Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı

ORTAK YAYIN

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin ardından, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi.

Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı

Haberin Devamı

ÜNLÜLER YARDIM TOPLADI 

Deniz Bayramoğlu ve Didem Yılmaz Aslan’ın moderatörlüğünde yapılan yayında, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Rojda Demirer, Feyyaz Şerifoğlu, Sibel Can, Canan Ergüder ve Barış Kılıç gibi birçok ekran yüzü, depremzedeler için telefon başında yardım topladı.