Cadde Ray J'den Kim Kardashian ve Kris Jenner'a seks kasedi tepkisi! 'Ne yaptığımızı biliyorsun'

Ray J'den Kim Kardashian ve Kris Jenner'a seks kasedi tepkisi! 'Ne yaptığımızı biliyorsun'

12.09.2022 - 15:53 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian'ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasedi, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılmıştı. Bu kaset sayesinde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Kardashian'ın annesi Kris Jenner; katıldığı bir programda yalan makinesine bağlanarak kasedin sızdırılmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Ray J, bunun üzerine sessizliğini bozarak Instagram hesabından yayınladığı 44 dakikalık bir video ile Kardashian ve Jenner'a adeta ateş püskürdü. Ünlü isim; reality şov yıldızı ile mesajlaşmalarını da yayınlayarak, söz konusu kasetle ilgili yaptıklarını iddia ettiği sözleşmenin bazı detaylarını da paylaştı.

Ray Jden Kim Kardashian ve Kris Jennera seks kasedi tepkisi Ne yaptığımızı biliyorsun

Kim Kardashian ile 2002 yılında birlikte olduğu Ray J'nin yatak odası görüntüleri, çekildikten beş yıl sonra, 2007'de internete sızmıştı. Kaset internete sızıp gündeme bomba gibi düştüğünde Kardashian ailesiyle birlikte 'Keeping Up With The Kardashians' adlı TV şovuna başlamak üzereydi. Geçen yılın yaz aylarında bu konuda konuşan Kardashian, sorunun üstesinden geldiğini anlatmıştı.

Haberin Devamı

Kardashian, geçen yıl Andy Cohen'in programına konuk olduğunda Keeping Up With The Kardashians'ın bu kadar ilgi görmesinde o görüntülerin de büyük etkisi olduğunu itiraf etmişti.

Ray Jden Kim Kardashian ve Kris Jennera seks kasedi tepkisi Ne yaptığımızı biliyorsun

"ONA BÜYÜK İYİLİK YAPTIM"

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West de bu yılın ocak ayında söz konusu seks kasedinin yeni bölümünün ortaya çıkmasını kendisinin engellediğini ileri sürmüştü. 45 yaşındaki Kanye West, Jason Lee'nın 'Hollywood Unlocked' adlı sohbet programına konuk olmuş ve röportaj sırasında; "Ona en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım" demişti.

"O gece gittim ve Ray J'den içinde seks görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım" diyen West, bilgisayarı Kim Kardashian'a teslim ettiğinde yıldızın çok rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlattı. Eşinin neden ağladığı hakkında da fikir yürüten ünlü isim, "Bilgisayarı gördüğünde neden ağladığını biliyor musunuz? Çünkü o bilgisayardaki görüntüler onun nasıl da kullanıldığını gözler önüne seriyordu. O görüntüler, insanların onu sevmediğinin, bir eşya olarak gördüğünün kanıtıydı" demişti.

Haberin Devamı

Kardashian'ın sözcüsü ise ortada bir dizüstü bilgisayar olduğunu kabul etmiş ama içinde yıldızın yatak odası görüntüleri olduğu iddiasını reddetmişti. Sözcüye göre; bilgisayarda yatak odası görüntüleri yoktu fakat bunun yerine Meksika'ya giden bir uçakta çekilen görüntüler yer alıyordu.

"ADIM KÖTÜYE KULLANILDI"

Bu yaşananlardan aylar sonra Ray J, eski sevgilisi Kim Kardashian ile geçmişte çektiği seks kasediyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Yıllar sonra konuyla ilgili ilk kez Daily Mail'e konuşan J, kasedi kendisinin sızdırmadığını ve adının kötüye kullanıldığını söylemişti.

Gerçek adı Ray Norwood olan 41 yaşındaki şarkıcı, Kardashian ile birlikte çektikleri kasetlerin hiçbirinin bir kopyasına sahip olmadığını da belirtmişti; sadece Kim Kardashian'ın 2002 ile 2009 yılları arasında kendisine gönderdiği fotoğraf ve metinleri sakladığını açıklamıştı.

Ray Jden Kim Kardashian ve Kris Jennera seks kasedi tepkisi Ne yaptığımızı biliyorsun

ABD'li yıldız, "14 yıldan fazla bir süredir gölgelerde oturup Kardashian'ların adımı kötüye kullanmasına ve yıllar boyunca milyarlarca dolar kazanmasına izin verdim. Hiç konuşmadığım bir konu hakkında artık konuşuyorum" demişti.

Haberin Devamı

'ANNESİ DE BİLİYOR'

Ray J, "Hayatımda hiç seks kasedi sızdırmadım. Hiçbir zaman herhangi bir şeyin sızıntısı olmadı. Kris Jenner, Kim ve benim aramda her zaman bir anlaşma ve ortaklık oldu ve bu şeyin başlangıcından beri her zaman ortak olduk" ifadelerini kullanmıştı. Videoyu yayınlamanın kendi fikirkleri olduğunu söyleyen Ray J, konudan Kim Kardashian'ın da haberi olduğu ve birlikte sözleşme imzaladıklarını da aktarmıştı.

"HİÇBİR İLGİM YOK"

Tüm bunların ardından ünlü isim, Kris Jenner'ın bir yalan detektörü testine girmesinin ardından sert açıklamalarda bulundu.

'Late Late Show with James Corden'a katılan 66 yaşındaki Kris, kızı Kim'in seks kasetinin yayınlanmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Yalan detektörü denetçisi John Grogan ise Jenner'ın bağlı olduğu yalan makinesindeki verilere bakarak, ünlü ismin doğru söylediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Instagram hesabından "Yanlış insanla uğraştınız" notunu yazığı bir video paylaşan Ray J, "Bu olayın ne kadar eski olduğu umurumda değil. Bana yapmaya çalıştığınız şey insanlık dışı! Bu ırkçılık. Kime yaparsanız yapın yanlış! İnsanlarla uğraşıp, bunun sonsuza kadar yanınıza kalacağını düşünüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Ray Jden Kim Kardashian ve Kris Jennera seks kasedi tepkisi Ne yaptığımızı biliyorsun

"DAHA KÖTÜ OLAN, PROGRAMIN BUNA İZİN VERMESİ"

41 yaşındaki şarkıcı, sözlerine; "John Grogan bir sahtekar! O bir yalan makinesi denetçisi değil, hatta bir 'yalan makinesi paraziti' olarak tanınır. Bu Kris Jenner'ın beni bir yalancı gibi göstermek için yalan makinesi testi yaptırdığı adam! Daha da kötü olan ise programın buna izin vermesi" şeklinde devam etti.

MESAJLARI PAYLAŞTI

R&B sanatçısı, Nisan ayında Kim Kardashian'a yazdığı Instagram mesajını da paylaştı. Page Six'te yer alan habere göre; mesajlardan birinde, ünlü ismin Kardashisan'nın eski eşi Kanye West'in, Kim'in özel görüntülerinin yer aldığı bilgisayarı reality şov yıldızına teslim ettiğini söylediği olaya atıfta bulunarak şöyle yazdığı görüldü:

Haberin Devamı

Ne yaptığımızı biliyorsun! Annen, Joe Francis ve Steve Hirsch (Vivid CEO'su) ile birlikte tüm bu seks kasedi anlaşmasını kontrol etti! Kaseti Vivid aracılığıyla çıkarmak onun fikriydi. Benim tek yaptığım ise kabul etmekti. Şimdi, senin kontrolün olmadan bunu tekrar yapıyormuşum gibi göstermek istiyorsun. Bunların hepsi sahte gözyaşları! Hayranların, dürüst ve samimi olmanıza güveniyor ama sen her şeyi kameralar için yapıyorsun. Sen tüm bunları yapmaya başlayana kadar ben üzerime düşeni yapıyordum!

"BENİ NASIL ETKİLEDİĞİNİ PAYLAŞMAYA HAKKIM VAR"

Kardashian ise, "Bu olay, menajerin beni var olmayan başka bir kaseti yayınlamakla tehdit ettiğinde avukatlarımla içinde olduğum cehennemdeyken yaşandı. O sırada beş yaşında olan oğlum, oynadığı bir oyunda 'Kim'in yeni seks kaseti' yazan, ağlayan suratımın fotoğrafıyla yapılmış bir reklam gördü. Bununla uğraşmak yıpratıcıydı ve eminim nasıl hissettirdiğini anlayabilirsin. Tüm bunları birdenbire ortaya çıkaran kişi senin menajerin, ve beni nasıl etkilediğini paylaşmaya hakkım var" şeklinde cevap verdi.

Ray J yayınladığı 44 dakikalık videonun başka bir bölümünde ise, orijinal seks kaseti sözleşmesinin bir kısmını gösterdi ve her ikisinin de 400 bin dolar aldığını belirtti.

Ray Jden Kim Kardashian ve Kris Jennera seks kasedi tepkisi Ne yaptığımızı biliyorsun

"EN İYİ GÖRÜNDÜĞÜ VİDEOYU SEÇTİ"

Sözleşmenin ayrıntılarını yakınlaştıran bir başka sayfada Ray, kağıtlarda Kardashian'ın kendi el yazısıyla çektikleri üç seks kasedinin başlıklarını yazdığını da gösterdi. Ünlü isim ayrıca; Kris Jenner'ın bu üç kaseti izleyip, aralarında Kardashian'ın en iyi göründüğü, Cabo San Lucas'ta çekilen videolardan birini seçtiğini de söyledi.