Cadde Reese Witherspoon'un 12 yıllık evliliği bitiyor!

Reese Witherspoon'un 12 yıllık evliliği bitiyor!

25.03.2023 - 14:21 | Son Güncellenme:

2010'da nişanlanan, bir yıl sonra da evlenen Oscar ödüllü ABD'li aktris Reese Witherspoon (47) ile Jim Toth (52), ayrılık kararı aldıklarını duyurdu. Ünlü çifte yakın bir kaynak, birbirlerine karşı olan duyguları biten ikilinin, uzun zamandır kendi hayatlarını yaşadığını iddia etti.

Reese Witherspoonun 12 yıllık evliliği bitiyor

2005 yapımı 'Walk the Line' (Sınırları Aşmak) filmi ile 'En iyi Kadın Oyuncu' Oscar'ı kazanan Reese Witherspoon ile menajer Jim Toth, hayranlarını üzen ortak bir açıklamaya imza attı.

Haberin Devamı

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Ojai şehrinde dünyaevine giren ve 12 yıldır hayatı paylaşan ünlü çift, bir çocukla taçlandırdıkları evliliklerinde yolun sonuna geldi.

Reese Witherspoonun 12 yıllık evliliği bitiyor

"ÖN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ OĞLUMUZ"

'Big Little Lies' (207-2019) dizisindeki 'Madeline' rolüyle dikkat çeken 47 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Paylaşacak bazı kişisel haberlerimiz var. Büyük bir özen ve düşünceyle bu zor kararı verdik. Birlikte harika yıllar geçiriyoruz ve birlikte yarattığımız her şeye derin bir sevgi, nezaket ve karşılıklı saygı ile ilerliyoruz. Bir sonraki bölümde ilerlerken en büyük önceliğimiz oğlumuz ve tüm ailemiz. Bu konular asla kolay değil ve son derece kişisel. Şu anda herkesin ailemizin mahremiyetine gösterdiği saygıyı gerçekten takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Reese Witherspoonun 12 yıllık evliliği bitiyor

Haberin Devamı

"BÜYÜK AŞK BİR YIL ÖNCE BİTTİ"

Page Six'e konuşan çifte yakın bir kaynak ise Witherspoon ile Toth'un birbirlerine karşı duygularının uzun zaman önce bittiğini söyledi. İkilinin, son bir yıldır sadece oğulları James için ortak ebeveynlik yaptığı belirtildi.

Reese Witherspoonun 12 yıllık evliliği bitiyor

2011 yılında sade bir törenle evlenen çiftin Tennessee James adında bir erkek çocuğu bulunuyor. Witherspoon’un ilk eşi Ryan Phillippe ile evliliğinden de Ava ve Deacon adında iki çocuğu var.