Cadde Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

31.07.2022 - 12:41 | Son Güncellenme:

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Erken, hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Erken ailenin mal kaçırdığına dair paylaşımlarda da bulunmuştu. Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

Haberin Devamı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), 27 Ocak'ta Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

"EN BÜYÜK SEBEBİM SENSİN"

Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Ece Erken, geçtiğimiz aylarda oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yapmıştı. Instagram sayfasından Eymen'in fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erken, şu mesajı yazmıştı:

Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğum günün, iyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015...

Ünlü ismin binlerce beğeni alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce "doğum günü kutlu olsun" yorumları yağmıştı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun doğum gününü yürek burkan bir mesajla kutladı. Kısa bir süre önce reddi miras yaptığını açıklayan ve 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını da sosyal medyadan silen Ece Erken, daha önce eşiyle çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

Haberin Devamı

ABİSİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından miras kavgası yaşanıyor. Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili sorunlarla uğraşmak istemeyen Erken reddi miras yaptı yapmasına ama sorunlardan da kaçamadı.

Ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etti.

"KARDEŞİSİN MALLARINA ÇÖKMÜŞSÜN"

Celal Mahmutyazıcıoğlu'na dava açacağını açıklayan Ece Erken, paylaşımında, "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine bir saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

"500 BİN VEREYİM DE SUSUN!"

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece'de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın" diye konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok

Haberin Devamı

Bu açıklamalar sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli de konuya dahil oldu.

BENAN KOCADERELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Benan Kocadereli, Al Sana Haber’e yaptığı açıklamada Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyini savunarak "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı, her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" dedi. İddialara göre Erken hayat sigortasından da para aldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok