Cadde Salih Bademci ailesiyle tatilde! 'Kızımızın çektiği ilk fotoğrafımız'

Salih Bademci ailesiyle tatilde! 'Kızımızın çektiği ilk fotoğrafımız'

21.08.2022 - 12:46 | Son Güncellenme:

Son dönemde oynadığı yapımlar ve oyunculuk performansı ile ön plana çıkan Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Cunda Adası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu çiftten Bademci, eşiyle birlikte minik kızına poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Salih Bademci ailesiyle tatilde Kızımızın çektiği ilk fotoğrafımız

2015 yılında nikah masasına oturan İmer Özgün ve Salih Bademci, 2020'de İklim adını verdikleri kızlarını kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Bademci, kızı doğduktan sonra el ele tutuştuğu anları da "Güç onlarda..." ifadelerini kullanarak paylaşmıştı. İmer Özgün ise kızı ile çekildiği kareyi "Geldi ve tam kalbimin orta yerine yerleşti. İklim..." notuyla yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Mutlu bir evlilik süren çift, çocuklarıyla birlikte tatile çıktı. Eşi ve kızıyla Cunda'ya giden 38 yaşındaki oyuncu, aile pozlarını da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

"KIZIMIN ÇEKTİĞİ İLK FOTOĞRAFIMIZ!"

Ünlü çift, ayrıca deniz kenarında kızlarının objektifine poz verdi. O kareyi de takipçileriyle paylaşan Bademci, gönderisinde "2.5 yaşındaki kızımızın çektiği ilk fotoğrafımızdır!" ifadelerini kullandı.

Salih Bademci ailesiyle tatilde Kızımızın çektiği ilk fotoğrafımız

"ŞANSIM YAVER GİTTİ"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Cihangir'de görüntülenen ve ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Salih Bademci, rol aldığı projelerin ön planda olması hakkında konuşmuştu.

38 yaşındaki Bademci, "İşimi severek yapıyorum, geçen sene şansım yaver gitti ve güzel projelerde iyi oyuncular ile oynadım. Bu sezonda birkaç projem olacak zaten, yakında duyarsınız" demişti.

Haberin Devamı

SALİH BADEMCİ'NİN DUYGUSAL ANLARI 

Geçtiğimiz aylarda GQ Türkiye Men of the Year 2021 ödülleri sahiplerini bulmuştu. Ödül törenine, geceye katılan isimlerden biri olan Bademci'nin göz yaşları damga vurmuştu. Dijital platformda yayınlanan 'kulüp' dizisindeki performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu, 'Yılın Oyuncusu' ödülüne layık görülürken, sahnede gözyaşlarını tutamamıştı.

Salih Bademci ailesiyle tatilde Kızımızın çektiği ilk fotoğrafımız