Cadde Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum!

Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum!

15.02.2023 - 09:51 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem felaketinde 10. güne girildi. Sahada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Oyuncu Sedef Avcı, binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremin ardından duygularını takipçileriyle paylaştı.

Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem merkez üssü Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde üç ay süreyle OHAL ilan edilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

İlk andan itibaren afet bölgesine yardım yağarken, ünlü isimler de tek yürek oldu. Oyuncu Sedef Avcı, tüm Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası sosyal medyada duygularını dile getirdi.

Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum

"HEPİMİZİN YÜREĞİ ENKAZ ALTINDA"

Depremin yaşattığı büyük acıyı anlatan bir görseli Instagram hesabından paylaşan Sedef Avcı, "Hepimizin yüreği enkaz altında" mesajını yazdı.

Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum

"İÇİMDE ÇOK BÜYÜK BİR AĞLAMAK VAR"

Instagram'ın hikayeler bölümünden bir paylaşım daha yapan oyuncu, "İçimde çok büyük bir ağlamak var. Bir ağacın altında oturarak hem kendime hem bütün insanlara hem börtü böceğe, kurda kuşa. Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sedef Avcı: Bin yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum