Cadde Şevval Sam: Taro'yla ödül almak benim için gurur

Şevval Sam: Taro'yla ödül almak benim için gurur

28.12.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

48. Pantene Altın Kelebek ödülleri töreninde Şevval Sam ve oğlu Taro Emir Tekin ödül almıştı. Şevval Sam; "Bugün benim için çok anlamlı ve tarihi bir gün. Dünyaya getirdiğim yetiştirdiğim oğlum ile aynı gün ödül aldım. Benim için büyük bir gurur" açıklamasında bulunmuştu. Sam, unutamadığı geceyle ilgili duygularını paylaştı.

Şevval Sam: Taroyla ödül almak benim için gurur

4 Aralık'ta gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez bir erkek oyuncuya yıldızı parlayan ödülü verildi ve bu isim, Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğulları Tarık (Taro) Emir Tekin oldu. Kendisi de müzik dalında ödül alan Şevval Sam oğlunu sahnede izlerken o anları kayda almayı ihmal etmedi ve gözyaşlarına da hakim olamadı. Sosyal medyada da bu anlar tweet konusu oldu.

Haberin Devamı

"OĞLUNU GURURLA İZLEYEN ANNE"

Kullanıcıların çoğunluğu o anı, "Oğlunu gururla izleyen anne" yorumu ile Twitter'da paylaştılar. 

Şevval Sam: Taroyla ödül almak benim için gurur
Şevval Sam: Taroyla ödül almak benim için gurur


"ÖZEL GÜNLER BİZİM ÇALIŞMA ZAMANLARIMIZ"

Şevval Sam, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yılbaşı hediyeleri almak için geldiğini söyleyen Sam, "Yılbaşında tatil mi yapacaksınız?" sorusuna, "Tatil yapamayacağız, biz çalışıyoruz. Özel günler bizim çalışma zamanlarımız. Yılbaşında Eskişehir’de sahnede olacağız. Biz çalışıyoruz, bu sene yoğun” dedi.

Şevval Sam: Taroyla ödül almak benim için gurur

"EN BÜYÜK ÖDÜL BUYDU"

Altın Kelebek’ ödül töreninde oğlu Taro’yla aynı sahnede ödül aldığı hatırlatılan Sam, "Şahane... Benim için ödül, aynı gün oğlumla ödül almaktı. O tabii ki halkın ödülü çok kıymetli ama bu daha da büyük bir ödül oldu. Oğlumu ödül alırken görmek ve aynı gün ödül almak onunla birlikte. En büyük ödül buydu” dedi.

Haberin Devamı

"HİÇ BÖYLE BİR HAYAL KURMAMIŞTIM"

"Oğlunuzla aynı sahnede ödül almayı hayal edebiliyor muydunuz?" sorusunu Sam, "Hiç böyle bir hayal kurmamıştım. Beklediğim bir şey değildi, beklediğim derken şöyle söyliyeyim, hayal kurmuyordum yani. O kendine gerçekleştirsin kendini bulsun ve sağlıklı olsundan başka hayalim yoktur.  Bu gerçekten büyük bir sürpriz ve ödül oldu benim için. İnsanın hayata getirdiği dünyaya getirdiği, yetiştirdiği çocuk bir gün düşünsenize annesiyle aynı gün ödül alıyor. Büyük bir gurur benim için. Herkese nasip etsin Allah” diye cevapladı. 

Şevval Sam: Taroyla ödül almak benim için gurur