Cadde Sibel Turnagöl modaya da el attı

Sibel Turnagöl modaya da el attı

13.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kimsesiz çocuklar yararına gerçekleşen projenin tanıtım gecesinde ünlü mankenler Muammer Ketenci’nin hazırladığı takıları, Sibel Turnagöl’ün tasarımı kıyafetlerle tanıttı

Sibel Turnagöl modaya da el attı

Yapımcı ve yönetmen Nur Onur’un yeni sosyal sorumluluk projesi kimsesiz çocuklara ışık oldu. TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın himayesinde gerçekleşen “Mutluluk Bahçelerine Küçük Adımlar / Lale Devri” adlı proje için önceki akşam Ihlamur Kasrı’nda özel bir gece düzenlendi.
Gecede ünlü takı tasarımcısı Muammer Ketenci’nin hazırladığı 300 parçalık özel koleksiyon Şenay Akay, Tuğçe Güder, Tatiyana, Arzu Pavlova, Irmak Atuk ve Tanya gibi birbirinden ünlü 20 manken tarafından sergilendi.
Projenin mimarı olan Nur Onur, gecenin sunuculuğunu da üslendi. Muammer Ketenci’nin takılarını sergileyen ünlü mankenlerin giydiği kıyafetleri Sibel Turnagöl tasarladı. Defileyi ön sıradan izleyen Turnagöl, geceye de kendisine ait olduğunu söylediği bir kıyafetle katıldı. Sanatçının verdiği bacak frikiği, defileyi gölgede bıraksa da bacaklarındaki selülitler de gözlerden kaçmadı.
“Mutluluk Bahçelerine Küçük Adımlar” adlı kitabın satışından elde edilen gelirin tamamı “İstanbul Sosyal Hizmetler Atılım Derneği’nin Kimsesiz Çocuklar Projesi” ne bağışlandı. Defile sonrası Emre Altuğ, Zara ve Nil Burak da projeye destek vermek için mini bir konser verdi.

Haberin Devamı

 

Sibel Turnagöl modaya da el attı
 

Defileyi en ön sıradan izleyen Sibel Turnagöl’ün kendi hazırladığı kıyafeti, defileyi gölgede bıraktı.

Sibel Turnagöl modaya da el attı
Yavuz Sultan Selim resmine tepki
Takı sergisindeki Yavuz Sultan Selim resmi, büyük tepki topladı.. Resimde Yavuz Sultan Selim’in kulağındaki kadın küpesi, başındaki taç ve boynundaki gerdanlık geceye katılan davetliler tarafından eleştirildi.