Cadde Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın!

Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın!

02.03.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Sıla, sahnede giydiği 50 adet elbiselerini Kansersiz Yaşam Derneği yararına bağışlandığını açıkladı.

Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın

Bir dönem Ahmet Kural ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu, Nisan 2021'den beri İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Haberin Devamı

"İLKER'E BAĞLANDIM"

Sıla Gençoğlu, "Bağlanmak diye bir duygum var elbette. İlker’e bağlandım mesela, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak çok güzel bir şey çünkü sahip çıkmak vardır temelinde. Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak mesela çok iyi gelir" açıklamasıyla aşkını dile getirmişti.

Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın

"SADECE HAVA ATMAKLA OLMUYOR O İŞLER"

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan şarkıcı, ün ve şöhretin sosyal fayda getiren işlerde yarar getirmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyip "Kansersiz Yaşam Derneği ile iş birliği yaptık, çok kıymetli oldu. Ne kadar elimizi taşın altına koyarsak o kadar iyi. Şanımız, şöhretimiz ve ismimiz bu ve bunun gibi değerli işlere yarasın, sadece hava atmakla olmuyor o işler" diye cevap verdi.

Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın

Haberin Devamı

"TATLI BİR ŞARKI OLDU"

Ramazan ayında dinleneceğini söyleyip, önümüzdeki günlerde çıkaracağı 'Zahmet Olmazsa' adlı adlı şarkısından bahseden Sıla, "Daha önce birçok müzisyen arkadaşımı gezen bir şarkı, sayfa arasında kalmasını istemedim, benim çok eski yazdığım bir şarkı ve benim için özel bir yeri var, tatlı bir şarkı oldu benim için" dedi.

Sıla: Şanımız, şöhretimiz değerli işlere yarasın

"ÜCRETSİZ ŞARKI YOK, EMEK VERİYORUM"

Kendisinden şarkı istemek için kapısını çalanlardan ne talep ettiği sorusu üzerine ünlü şarkıcı, "Herkesin şarkı söylemesi taraftarıyım, tabii ki evde olmak kaydıyla" diye espri yaparak şöyle devam etti: 

Yani dört duvarı aşıp kitlelere açılmak istiyorsanız belli normlara ve yeteneklere sahip olmanız gerekiyor, eğitimini almış olmanız gerekiyor bence. Ben şarkı söyleyebilen insanlara şarkı armağan etmeyi daha doğru buluyorum. Armağan derken ücretsiz değil tabii ki, öyle bir şey yok. Nihayetinde emek veriyorum.