Cadde Survior Ayşe kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli, boyu - kilosu kaç?

Survior Ayşe kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli, boyu - kilosu kaç?

09.03.2021 - 23:03 | Son Güncellenme:

Ayşe Yüksel, Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yarışıyor. Önceki hafta SMS birincisi olmuş ve şaşkınlığını gizleyememişti. SMS sıralamasında birinci olan Ayşe'nin yaşamı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Survior Ayşe kimdir, kaç yaşında?

Survior Ayşe kimdir Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli, boyu - kilosu kaç

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ayşe Yüksel, Survivor 2021 Gönüllüler takımında yarışıyor. Gönüllüler takımın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Ayşe'in hayatı merak konusu. Peki Survivor Ayşe kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

SURVIVOR AYŞE KİMDİR?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğmuştur.Halen üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Survivor Ayşe Yüksel, 2. sınıfta öğrenim gördüğünü belirtmektedir. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Ayşe Yüksel mesleği itibariyle sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat çekmektedir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını söylüyor.