Cadde Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü? Hakkı Dayı'yı oynayan Tuncer Salman diziden ayrıldı mı?

Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü? Hakkı Dayı'yı oynayan Tuncer Salman diziden ayrıldı mı?

20.03.2022 - 22:21 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisine Hakkı Dayı karakteri ile damga vuran Tuncer Salman, yeni bölüm fragmanında yer almadı. Seyirci ise 'Hakkı Dayı öldü mü, diziden ayrıldı mı?' sorularını yöneltiyor. Teşkilat'ın Hakkı Dayı'sı Tuncer Salman neden yok?

Teşkilat Hakkı Dayı öldü mü Hakkı Dayıyı oynayan Tuncer Salman diziden ayrıldı mı

TRT1 ekranlarına pazar akşamları gelen Teşkilat dizisi nefes kesmeye devam ediyor. Ancak dizinin yayımlanan son bölüm fragmanında Hakkı Dayı yer almadı. Tuncer Salman'ın hayat verdiği Dayı nerede? İşte, Tuncer Salman hayatı, biyografisi...

Haberin Devamı

HAKKI DAYI NEDEN YOK?

Tuncer Salman'ın canlandırdığı Hakkı Dayı karakterinin diziden ayrılmadığı bilinse de konu hakkında da bir açıkalma yapılmadı. Dayı karakterinin yeni bölümde yer alması bekleniyor.

TUNCER SALMAN KİMDİR?

Salman, 15 Mart 1965 tarihinde Uşak'ta dünyaya geldi. 1990'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu. Bir yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993-2001 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünde görev aldı. 2002 yılından itibaren Bursa Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok sinema, televizyon çalışmaları da yapıyor.

Tuncer Salman, 1997'de Azerbaycanlı yönetmen Namık Agayev ile birlikte "OL Tiyatrosu"'nu kurdu. Tiyatronun ilk projesi olarak "Hoşgeldin Nazım" adlı oyun sahnelendi.