Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti!

'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti!

17.01.2024 - 08:09 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 70'inci bölümünde tam evden çıkmak üzereyken gelen telefon Kartal'ın kafasındaki soru işaretlerini giderdi.

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer Rüçhan’ın geçmişindeki acı gerçeği öğrenip sarsılır, Rüçhan henüz oğlunun varlığından bir haber mezarını aramaya devam ederken Müjgan ona yardım etmeye çalışsa da başarısız olacaktır. Diğer taraftan Somer’de kardeşinin izini sürmeye devam eder.

Üç Kız Kardeşte Kartala gelen telefon şoke etti

SOMER'İN CEVABI MERAK KONUSU OLDU

Kartal artık Adnan’ın Rüçhan’la olan kan bağını öğrenir daha da huzursuz olmaya başlar. Rüçhan, Adnan'ın telefonuyla evden çıkar. Adnan, öfkeden deliye dönmüştür.

Haberin Devamı

MÜJGAN'IN PLANI NE?- İZLEMEK İÇİN TIKLA

KARTAL, SIRLARIN ORTAYA ÇIKMASINI İSTEDİ! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

Yıllar sonra hesaplaşacak olan iki kardeşi takip eden biri vardır. Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalışır, Somer’in uzaklığının farkındadır moral vermek için güzel bir plan yapar fakat Somer’in kafası karışmış haldedir. Türkan’ın sürprizine Somer’in cevabı ne olacak?

Üç Kız Kardeşte Kartala gelen telefon şoke etti

 

'SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ!' - İZLEMEK İÇİN TIKLA

71. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! ADNAN, RÜÇHAN'A SAVAŞ AÇIYOR

Somer, Adnan'ı ailesinden uzak durması konusunda uyarır ancak Adnan, Somer'in söylediğinin tersine Rüçhan ve ailesiyle uğraşmaya başlar. Adnan, Kartal'a Somer ve ailesinin evlerini ve şirketini ellerinden alacağını söyler ve dediği gibi yapar. Rüçhan, yaşananlar karşısında daha fazla dayanamaz ve yere yığılır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!