Cadde 'Üç Kız Kardeş'te velayet davasında karar verildi! 'Türkan, boşanmıyorum senden'

'Üç Kız Kardeş'te velayet davasında karar verildi! 'Türkan, boşanmıyorum senden'

01.11.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'; ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 60. bölümü, izleyiciden tam not aldı. İşte 'Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar...

Üç Kız Kardeşte velayet davasında karar verildi Türkan, boşanmıyorum senden

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde; Somer'in tutuklanmasıyla Türkan, zor günler yaşar.

Haberin Devamı

Gördüklerini hazmedemeyen Kartal yenilgiyi kabul edemez ve harekete geçer. Türkan Somer’i korumak için alınması güç bir karar alır ve uygulamaya koyar. Somer'in Türkan'la yeniden bir araya gelme ihtimali Kartal'ı çileden çıkarır.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

KARTAL, DEFNE'Yİ KAÇIRACAK MI?

Kartal, Defne'den asla vazgeçmeyecektir. Defne'nin nüfusu Kartal'ın üzerindedir. Dönüş'ün bir anlık boşluğuyla Kartal, Defne'yi kaçıracak mı?

SOMER'E TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI!

BOŞANMAK İÇİN AVUKATA GİTTİ

Türkan, Kartal'ın zoruyla Somer'den şikayetçi olmuştur, ancak Somer bunu bilmez. Rüçhan da oğlunun intikamını almak için Türkan'ın üzerine yürür. Somer, gemileri yakar ve Türkan'ı nezarethaneden kovar. Türkan, Kartal'dan boşanmak için avukata gider.

Üç Kız Kardeşte velayet davasında karar verildi Türkan, boşanmıyorum senden

Haberin Devamı

VELAYET SOMER'E VERİLDİ

Somer ve Rüçhan ise Defne'yi Türkan'dan almakta kararlıdır. Rüçhan'ın avukatları Türkan için akla gelmeyecek bir plan kurar. Türkan ise bu tuzağa düşer. Rüçhan ve avukatları planlarını uygular ve Türkan, Defne'nin velayetini resmen kendi elleriyle Somer'e vermiştir. Mahkeme kararıyla Defne'nin velayeti Somer'e verilir. Rüçhan, Defne'yi zorla Sadık'ın evinden alır.

Üç Kız Kardeşte velayet davasında karar verildi Türkan, boşanmıyorum senden

DEFNE'NİN VELAYETİ SOMER'E VERİLDİ!

"ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMEYECEKTİN"

Kartal, Türkan'a tek bir şartla boşanacağını söyler o da Türkan'ın Somer'den şikayetini geri çekmemesidir. Ancak Türkan, boşanma davasının olduğu gün Somer'den şikayetini geri çeker. Bunu duyan Kartal, Türkan'dan boşanmayacağını söyler.

Beni yine aldattın… Şikayetini geri çekmişsin. Onun özgürlüğü senin esaretin demiştim Türkan. Şikayetini geri çekmeyecektin… Boşanmıyorum senden!

Üç Kız Kardeşte velayet davasında karar verildi Türkan, boşanmıyorum senden

'BOŞANMIYORUM SENDEN!'