Cadde Üç Kız Kardeş'te yeni bir başlangıç! 'Somer’in rüyası gerçek oldu'

Üç Kız Kardeş'te yeni bir başlangıç! 'Somer’in rüyası gerçek oldu'

08.06.2022 - 07:56 | Son Güncellenme:

Salı akşamları Kanal D’de yayınlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 7 Haziran akşamı 15’inci bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Özgü Kaya ile Berker Güven’in paylaştığı dizide; Fatih’in ev için, ağabeyi ve ablasının üzerine gitmesi Kalender Ailesi’nin dengesini bozarken; intihara teşebbüs eden Türkan’ı ise Somer kurtardı. Her şeye sıfırdan başlamaya karar veren ikilinin aşklarına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve kadrosunda; Özgü Kaya, Berker Güven, Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 7 Haziran Salı akşamı 15’inci yeni bölümüyle ekranlara geldi. 

Haberin Devamı

SOMER, TÜRKAN'I KURTARDI

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde; gazetedeki haberler sonrası üzerindeki baskıya dayanamayan ve intihara teşebbüs eden Türkan’ı Somer kurtardı. Aralarındaki sorunları çözen ikili, birbirlerini bırakmayacaklarına dair söz verdi.

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

FATİH EVİ SATIYOR

Bu sırada ağabeyinin evine giden Fatih’in kendi payı için dava açtığı ortaya çıktı. Avukat eşliğinde gelen Fatih, Sadık ve Nezahat’ten tepki gördü. Ablasıyla tartışırken “Çocuğuma sahip çıktılar diye evdeki payıma çöktüler” diyen Fatih’i duyan Dönüş bunu sorguladı. Herkes onu geçiştirince susan Dönüş, olan biteni kardeşi Derya’ya anlattı. 

Gerçeklerin ortaya çıkması ve Dönüş’ü kaybetmekten korkan Nesrin, evin satılmasına izin vermeleri gerektiğini söylerken; Sadık buna ısrarla karşı çıktı. Bir kızı olduğunu Rüçhan Hanım’a da anlatan Fatih, bu kozu kullanarak; oy çoğunluğu için ablasını ikna edeceğini ifade etti. Akşam soluğu Nezahat’in evinde alan Fatih, çocuğunun nüfusunu değiştirdikleri konusunda da dava açabileceğini söyleyerek ablasını tehdit etti.

Haberin Devamı

TÜRKAN, AİLESİYLE BARIŞTI

Kötü günleri geride bırakan Türkan-Somer çifti ise Sadık ve Nesrin’e giderek ellerini öptü. Karısının anne-babasına ona sahip çıkacağı konusunda söz veren Somer, ayrı bir eve çıkacaklarını ifade etti. Fatih’in yaptıklarıyla dağılan Nesrin, Türkan’ı mutlu görünce moralinin düzeldiğini söyledi.

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

Somer’in Türkan’ı alıp eve gelmesinden rahatsız olan Rüçhan Hanım, ses çıkarmasa da bu konuda oğlunun üzerine gitti. Mutlulukları gözlerinden okunan Türkan ve Somer arasında aşk tam anlamıyla başladı.

NİHAT'TAN MİNE'YE TEHDİT

İhale için Mine’yi sıkıştıran Nihat, ondan Rüçhan ve Özer Korman’ın vereceği teklifi kendisine söylemesini belirtti. Türkan’a kurduğu tuzak ortaya çıkmasın diye bunu yapan Mine, Rüçhan’ın kendisine yanlış bilgi vermesiyle tepetaklak oldu. Öfkeden deliye dönen Nihat, onu tehdit edip; Rüçhan’a gitti. Türkan’ın, Mine’nin tuzağına düştüğünü ve masum olduğunu anlattı.

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

Haberin Devamı

SADIK ZOR DURUMDA KALDI

Nihat'tan duyduklarıyla deliye dönen Rüçhan, tam Mine’ye gidecekken; kapıda Sadık’ı gördü. Kardeşi Fatih’in avukatının; dünürünün avukatı olduğunu öğrenen Sadık, ondan hesap sordu. Sadece yatırım yapmak istediğini anlatan Rüçhan Korman ise Türkan’ı eve kabul ettikleri için şımardıklarını söyledi. Bu sözlere çok kızan Sadık evine döndü.

Derya ve Dönüş ile konuşmaya çalışan Fatih’in tehdidinden korkan Nezahat, ağabeyi ve Nesrin’e bir şey söylemeden evin satılmasına razı oldu. Böylece Kalender Ailesi’nin evi satışa çıktı.

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

AŞK DOLU GÜN

Teknede romantik bir gece geçiren Türkan ve Somer, ertesi gün ev bakmaya gitti. Aşk dolu bir gün geçiren ikili, evlerini aldıklarını müjdelemeye gittiklerinde Sadık’ı evin önünde yıkılmış bir halde buldu. 

MİNE'NİN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Mine’den Türkan’a yaptıkları konusunda hesap soran Rüçhan, onun üzerine yürüdü. Korman’dan korkan Mine ise geri geri giderken, merdivenden yuvarlandı. Bu sırada evin satılması ihtimalinden korkan Mesut, çöpten topladıklarıyla sahil kenarına bir ev yaptı. Nesrin’i götürüp evi gösteren Mesut, onu duygulandırdı.

Üç Kız Kardeşte yeni bir başlangıç Somer’in rüyası gerçek oldu

Haberin Devamı

Mine’nin merdivenden düşmesi ve Rüçhan’ın geliniyle onun ailesine olan kini dikkat çekerken; Somer ile Türkan’ın arasının düzelmesi ve aşklarına yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

“Türkan'ı kaybetme korkusu nasıl da hislendirdi Somer’i”
“Türkanı mutlu etmek için elinden geleni yapan romantik Somer”
“Ah Mine ektiğini biçiyorsun”
“Bence Mine bu durumu Rüçhan’a karşı koz olarak kullanacak”
“Türkan ve Somer çok tatlı oldular”
“Somer’in rüyası gerçek oldu”
“Yabancı olarak girdikleri odaya artık aşkla giriyorlar”
“Somer kız istemeye gelip tuzlu kahve içmemenin bedelini, Derya ile Dönüş’ün yemeğiyle ödedi”
“Karısına kavuşan Somer durdurulamıyor”
“Somer Türkan'ı öpmeden yaşayamama hastalığına yakalanmış”
“Artık Rüçhan’ın bir ders alması gerek”
“Kalplerinin kutup yıldızını buldular”