Cadde Üç Kuruş Baybars ölüyor mu? Baybars kimdir, hangi oyuncu oynuyor? İşte, Kadir Çermik (Baybars) hayatı...

Üç Kuruş Baybars ölüyor mu? Baybars kimdir, hangi oyuncu oynuyor? İşte, Kadir Çermik (Baybars) hayatı...

11.04.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

Kadir Çermik, Üç Kuruş dizisine Baybars karakteri ile bir süre önce dahil olmuştu. Dizide bir mafya babasına hayat veren oyuncu, yeni bölümde Neriman'ın namlusunun ucunda görülür. Peki, Baybars ölecek mi, diziden ayrılıyor mu?

Üç Kuruş Baybars ölüyor mu Baybars kimdir, hangi oyuncu oynuyor İşte, Kadir Çermik (Baybars) hayatı...

Üç Kuruş dizisinde Baybars, Neriman tarafından hayatı ile sınanır. Yeni bölüm fragmanında silahın patldığı ekrana gelse de Baybars'ın kaıbeti merak konusu. Baybars karakterine hayat veren Kadir Çermik diziden ayrılıyor mu? Kadir Çermik kimdir?

Haberin Devamı

ÜÇ KURUŞ BAYBARS ÖLÜYOR MU?

Dizinin kısa sürede sevilen karakterlerinden olan Baybars'a Kadir Çermik hayat veriyor. Baybars ise yeni bölümde Neriman'ın silahının hedefindedir. Patlama sesi duyulsa da Baybars'ın akıbeti belli olmadı. Karakterin diziden ayrılmasına yönelik bir haber olmasa da detaylar yeni bölümle netlik kazanacak.

KADİR ÇERMİK KİMDİR?

Çermik, Abdülkadir Çermik tam adına sahiptir ve 10 Eylül 1977 tarihinde Van'da dünyaya geldi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan oyuncu, sıklıkla seslendirme yapıyor. 15. Altın Koza Film Festivali'nde Made in Europe filmindeki rolüyle, 17 oyuncu ile birlikte En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.