Cadde 'Veda Mektubu'nda Alanur'un hastalığı şoke etti!

'Veda Mektubu'nda Alanur'un hastalığı şoke etti!

08.08.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. İşte dizinin 7 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...

Veda Mektubunda Alanurun hastalığı şoke etti

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'; 22'nci bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Haberin Devamı

"KIZLARIMA DOKUNAMAZSINIZ!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karlılar, Beste ile kardeş olduklarını öğrenmenin şokunu yaşadılar. Bu haber, Aslı ve Mehmet'i de derinden etkilerken; Selçuk ve Mina'nın öfkeleri elle tutulur bir hal aldı.

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

Geride kalmaya niyeti olmayan Mina, Hatice ile birlik olmaya karar verdi. Selçuk ise aileden daha da uzaklaştığını fark etti.

Veda Mektubunda Alanurun hastalığı şoke etti

ASLI VE BESTE, ALANUR'U HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Alanur, Seher’in ona verdiği zarfı Ziya’ya vermek için yola çıkmışken bir anda bayıldı. Aslı ve Beste, annelerini hemen hastaneye götürdü.

ALANUR HASTA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Alanur için her şey yoluna girmiş, hayatının aşkına kavuşmuşken; karşısına beklenmedik engel çıktı. Alanur'un hastalığı, şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Veda Mektubunda Alanurun hastalığı şoke etti

KÖTÜ GÜNLERE İNAT KOCAMAN DÜĞÜN!

Aslı ve Mehmet, her şeye rağmen evin içindeki dengeyi korumaya çalıştı. Karlıların bahçesinde, geçmiş kötü günlere inat kocaman bir düğün yapıldı.

Veda Mektubunda Alanurun hastalığı şoke etti

Bu düğün, birilerinin mutluluğuna; birilerinin vedalarına sebep olacaktır...

BESTE VE MAHMUT EVLENDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'VEDA MEKTUBU' YİNE ÇOK İZLENDİ

'Veda Mektubu', 22’nci bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. Dizinin yayınlanan bu bölümü; Total kategorisinde 2.52 reyting yüzde 10, 49 izlenme payı, 20+Abc1 kategorisinde 2.91 reyting yüzde 11,60 izlenme payı ile, Ab kategorisinde ise 2.40 reyting ve 11,30 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Veda Mektubunda Alanurun hastalığı şoke etti

Oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D’de...

MİNA KENDİNE NE YAPTI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN