Cadde Victoria Beckham-David Beckham çiftinden Ukrayna'ya bağış

Victoria Beckham-David Beckham çiftinden Ukrayna'ya bağış

09.03.2022 - 16:35 | Son Güncellenme:

İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çifti, Ukrayna'yı desteklemek için UNICEF'e bir milyon sterlin bağışta bulundu. İkili, daha fazla bağış yapılması konusunda da takipçilerine çağrı yaptı.

Victoria Beckham-David Beckham çiftinden Ukraynaya bağış

Eski futbolcu David Beckham ile 1990'lı yıllara damgasını vuran 'Spice Girls' adlı müzik grubunun eski şarkıcısı Victoria Beckham, toplam 450 milyon dolarlık servete sahip.

Haberin Devamı

1999 yılında nikah masasına oturan ve dört çocuk sahibi olan çift, Rusya'nın saldırısı sırasında zarar gören Ukrayna için harekete geçti. Ünlü çift, Ukrayna'yı desteklemek için UNICEF'e bağışta bulundu.

"AİLELER PARÇALANDI!"
İngiliz Milli Takımı'nın 46 yaşındaki eski kaptanı David Beckham, konuyla alakalı Instagram hesabından, "Anneler çocuklarıyla birlikte kaçmak zorunda kaldı. Aileler parçalandı. Bir gecede mülteci olmak için yataklarından alınan çocuklar... Ukrayna’daki çatışma ikinci haftasına girerken, ailelerin ihtiyaçları artıyor ve 7,5 milyon çocuk artık risk altında. Lütfen UNICEF’i sahadaki hayati çalışmasında desteklemek için bana katılın ve elinizden geleni yapın" mesajını yayınladı. 

Victoria Beckham-David Beckham çiftinden Ukraynaya bağış

Haberin Devamı

"UKRAYNA'DAKİ DURUM YÜREK PARÇALAYICI"
Moda tasarımcısı Victoria Beckham da sosyal medya hesabından eşinin açıklamalarını paylaşarak, şunları söyledi; "Ukrayna'daki durum gerçekten yürek parçalayıcı... Mümkünse lütfen bağış yapmayı düşünün. David ve ben, ailemiz adına bir bağışla çağrıyı başlattık. Para, tıbbi malzeme ve aileler için güvenli alanlar da dahil olmak üzere çocukların refahını desteklemek için acil yardım sağlamaya gidecek."

"1 MİLYON STERLİN"
Beckham çifti, açıklamamayı tercih etse de ikiliye yakın kaynaklar bağış miktarının 1 milyon sterlin olduğunu belirtti. David Beckham-Victoria Beckham çifti, 2005 yılında UNICEF elçiliğini üstlenmişti.