Cadde ‘Yargı’da veda buluşması

‘Yargı’da veda buluşması

25.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle izlenen ‘Yargı’, yarın ekrana veda ediyor. Ekip, final bölümünü seyirciyle birlikte izleyecek ve sürpriz isimler sahne alacak.

‘Yargı’da veda buluşması

Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan Emmy ödüllü fenomen dizisi ‘Yargı’, yarın görkemli bir geceyle ekrana veda edecek. Ekip, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Yargı Veda’ organizasyonuyla, finali seyirciyle birlikte izleyecek. Program, canlı yayınlarla Kanal D, teve2 ve D-Smart Dizi Smart Max kanallarından, bu kanalların sosyal medya hesaplarından ve D-Smart GO’dan izleyiciyle buluşacak. Gecede, sürpriz isimlerin sahne alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Gösterimin biletleri satışa çıkar çıkmaz 24 saat dolmadan tükenmişti. İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği gecenin biletlerinin tüm geliri öncelik deprem bölgesindeki gençler olmak üzere Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) gençlerin eğitimi için bağışlanacak. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’nin satışları ise biletix.com üzerinden devam ediyor. Ayrıca izleyici veda gecesini ‘Yargı’nın YouTube kanalındaki canlı yayını takip ederek destek olabilecek.