Cadde Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi! 'Böyle olacağını biliyorduk'

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi! 'Böyle olacağını biliyorduk'

20.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Daha önce 'Savaşçı' adlı dizide birlikte rol alan oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, 10 Eylül'de nikah masasına oturmuştu. Oyuncunun eski eşi Merve Şarapçıoğlu ise, Oktay'ın kendisini Atiksoy ile aldattığını iddia etmişti. Düğünün ardından Etiler'de görüntülenen güzel oyuncu, ayaküstü gazetecilerle konuşup henüz balayına çıkamadıklarını belirtirken; Şarapçıoğlu sorusunu ise cevapsız bıraktı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi Böyle olacağını biliyorduk

2016 yılında dünyaevine girdiği Berk Oktay ile iki yıllık olaylı boşanma davaları Şubat 2020'de sona eren Merve Şarapçıoğlu, sosyal medyada oyuncunun uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanmış, 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıl 1 ay hapis cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde Bebek’te basın açıklaması yapan Şarapçıoğlu, davadan beraat ettiğini duyurmuştu:

Haberin Devamı

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 26. Ceza Dairesi beraatime karar verdi. Berk Bey zaten benim bu suçu işlemediğini biliyordu. Ancak ben çekişmeli boşanma davası açtığım için benimle bu şekilde uğraştı. Bu sebepten dolayı çok zor günler geçirdim ama sonunda aklandım. Bir daha Berk Oktay’la hiçbir şekilde anılmak istemiyorum. Hatta Berk adını bir daha duymak istemiyorum.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi Böyle olacağını biliyorduk

"ŞİDDET GÖRDÜM, ALDATILDIM"

Sonrasında eski eşinin evli oldukları dönem kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy’la aldattığını iddia eden Şarapçıoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben çok şık bir şekilde boşanmak istedim ama olmadı. Çünkü şiddet gördüm, aldatıldım. Berk'le evliyken aldatılma olayını fark edince boşanmak istedim. Berk Bey’in ve Yıldız Hanım'ın evliliğine gölge düşürmek istemiyorum kesinlikle, ama bir şeyler oldu. Berk, 'Savaşçı' dizisini çekiyordu ve rol arkadaşı Yıldız Hanım'dı. Biz evliyken Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisi vardı. Bana tesadüfen 8 Eylül gibi gün verildi, 10 Eylül'de düğünleri vardı. Eğer mahkeme yakın bir tarihe koymasaydı ağzımı açmazdım.

BALAYINA GİDEMEDİLER

İki yıl aşk yaşadıktan sonra 10 Eylül'de Polonezköy'de yer alan bir mekanda dünyaevine giren çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı.

Evliliğin ardından balayına gidemediklerini söyleyen Atiksoy, basın mensuplarıyla konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Biz zaten böyle olacağını biliyorduk. Çalışıyoruz Berk'de ben de, setlerimiz devam ediyor. Daha sonra uygun bir boşlukta gideriz zaten, o yüzden sorun etmedik.

 

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi Böyle olacağını biliyorduk

AÇIKLAMA YAPMADI

Merve Şarapçıoğlu'nun, "Berk, beni Yıldız ile aldattı" sözleri sorulan Atiksoy, bunun karşısında ise bir açıklama yapmadan oradan ayrıldı.

TEBRİK YORUMLARI YAĞDI

Öte yandan Atiksoy ile nikahlarından bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı'yı kalbini etiketlemiş, paylaşımına da 'Öz'üm' notunu düşmüştü. Ünlü çifte binlerce beğeni ve tebrik yorumları yağmıştı.

Haberin Devamı

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay balayına gidemedi Böyle olacağını biliyorduk