Cadde Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti

12.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şarkıcı Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısını kendi yorumuyla seslendirerek, klip çeken Yılmaz Morgül, şarkıcıdan telif yedi. Yaşananların ardından Morgül, sessizliğini bozdu.

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi Mert Demire sitem etti

Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği "Antidepresan" şarkısıyla kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan ve şimdilerde gerek müzik hayatı gerek Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mert Demir, "Ateşe Düştüm" şarkısını hit parçaları arasına yazdırmıştı.

Haberin Devamı

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPMIŞTI

Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı "Ateşe Düştüm" kısa sürede yılın favori parçalarından biri haline gelmişti.

"BUNU YAŞAT BANA"

Morgül, geçtiğimiz haftalarda katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında, Mert Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirmişti.

Kendi yorumunu yapan Morgül, uzun bir süre sosyal medyada gündem olmuştu. Usta sanatçı geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir hamleyle, 'Ateşe Düştüm' şarkısını tamamen seslendirdiği klibini sevenlerine sundu.

STÜDYOYA GİRDİ

Programda söylediği kesitin sosyal medyada viral olması üzerine Morgül, soluğu stüdyoda aldı. Usta sanatçı, önce Ateşe Düştüm şarkısını kendi yorumuyla seslendirdi ardından da klip çekip YouTube'de yayınladı.

Haberin Devamı

Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi Mert Demire sitem etti

TELİF NEDENİYLE KALDIRILDI

Morgül'ün klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Yılmaz Morgül,

Görüntülerinin engellenmesine sitem eden Morgül’ün, “Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane” sözleri sosyal medyada gündem oldu.