Cadde Yusuf Güney, İstanbul'u terk ediyor! 'Artık buralardan sıkıldım'

Yusuf Güney, İstanbul'u terk ediyor! 'Artık buralardan sıkıldım'

06.10.2023 - 13:40 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklara bir yenisi daha eklendi. Katıldığı canlı yayında ev sahibinin fahiş zam isteğine isyan eden şarkıcı Yusuf Güney, bir gün sonra temelli olarak Türkiye'den taşınacağını açıkladı.

Yusuf Güney, İstanbulu terk ediyor Artık buralardan sıkıldım

Yusuf Güney, 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınmıştı. 2006 yılında Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserde sanatçıyla tanışan Güney, müzik dünyasına adım atmış ve yeniden Türkiye'ye gelmişti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, ev sahibi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle radikal bir karar aldı. Yusuf Güney, dün katıldığı '2. Sayfa' programının canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yusuf Güney, İstanbulu terk ediyor Artık buralardan sıkıldım

KİRA 1.5 YILDA 6 BİN TL'DEN 20 BİN TL'YE ÇIKTI"

Oturduğum evdeki kiracı 6 bin TL kira ödüyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şu anda da 20 bin TL'ye yakın bir kira yaptım. 1.5 yıl içerisinde 6 bin TL'lik evi 20 bin TL yaptım. Ev sahibi 'Çık, benim evimin değeri 50 bin TL' diyor. Zaten şöyle bir karar aldım şimdi. İngiltere'ye dönüyorum.

Yusuf Güney, İstanbulu terk ediyor Artık buralardan sıkıldım

"İNGİLTERE'YE KESİN DÖNÜŞ YAPIYORUM"

Yusuf Güney, önceki gün ise Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. 39 yaşındaki şarkıcı, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Yusuf Güney, İstanbulu terk ediyor Artık buralardan sıkıldım

Ev sahibi ile kira zammı nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Güney, "İngiltere’ye kesin dönüş yapıyorum, İstanbul'u terk edeceğim. Artık buralardan sıkıldım. Yakın zamanda temelli İngiltere'ye taşınıyorum" dedi.