Cadde Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi!

Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi!

05.03.2024 - 08:09 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.

Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi

Ünlüler dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra taşınma kararı aldığını ve Urla'da kendisine mütevazi bir hayat kurduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Önceki haftalarda Bebek'te görüntülenen ünlü isim, depremden korktuğu için İzmir Urla'ya gittiği haberleriyle ilgili konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Tabii ki depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi... Depremden kaçış yok. Ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada... Bana iyi geliyor Urla.

Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi

MARMARA VE EGE'Yİ SALLAYAN DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, dün akşam saat 21.38'de merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 10.44 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, başta İstanbul olmak üzere Ege ve Marmara bölgesinde çok sayıda ilde hissedildi.

Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi

Vatandaşları endişelendiren sarsıntının ardından, daha önce deprem ile ilgili anksiyete yaşadığını söyleyen Zeynep Bastık'tan (30) paylaşım geldi.

Zeynep Bastık deprem yüzünden ağlama krizine girdi

"HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"

2.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir mesaj yayınlayan şarkıcı, şöyle yazdı:

Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş ama ben bayağı sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir hâl aldı bende. Herkese geçmiş olsun.