Cumartesi Anne-çocuk birlikte eğlensin

Anne-çocuk birlikte eğlensin

09.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Anneler Günü hediyesi olarak birlikte bir gün geçirmeyi tercih edenler için de seçenekler var

Anne-çocuk birlikte eğlensin

Anne, fotoğrafımı çek
Anneyiz.biz sitesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği şenlik bugün ve yarın Bebek Türkan Sabancı Parkı’nda. Şenlikte fotoğrafçı Serkan Şedele’nin düzenleyeceği  “Annemin Gözüyle Ben, Benim Gözümle Annem” atölyesinde anne ve çocuklar birbirlerinin fotoğraflarını çekecek. Ressam İsmail Acar’ın atölyesindeyse resim yapacaklar. 

Ritim atölyesi
Airport Outlet Center’da bugün 15.00’te Murat Bizel önderliğinde anne ve çocuklar için ritim atölyesi gerçekleştirilecek. Tumba, darbuka, davul gibi pek çok perküsyon enstrümanının kullanılacağı etkinlikte, katılımcılar 30 dakikalık bir eğitimden sonra sahneye çıkacak. Tel: (0212) 465 49 90

Yardımsever annelere
Prestige Mall Alışveriş Merkezi’nde Anneler Günü nedeniyle yarın 14.00’te düzenlenecek atölyeye katılan anneler meyve, çikolata ve şekerlemelerden hazırlayacakları hediye sepetlerini yarıştıracaklar. Hazırlanan sepetlerin kimsesiz çocuklara gönderileceği etkinlikte en güzel sepeti tasarlayan anne, çocuğuyla birlikte Abant’ta tatil yapacak. 


Hediyesini beraber yapın
Çikolata Fabrikası, Anneler Günü nedeniyle bir günlük çikolata kursları hazırlıyor. Annesinin hediyesini elleriyle hazırlamak isteyenlere hitap eden kursta katılımcılar birkaç saat içinde diledikleri şekil ve renklerde çikolatalar hazırlayabilecekler. Annenizle beraber de katılabileceğiniz kursun bedeli 90 TL. 

Anneler model, çocuklar ressam
Sakıp Sabancı Müzesi 10 Mayıs Anneler Günü’nde saat 11.00’de “Annem Model Oldu, Ben Ressam”
başlıklı bir atölye çalışması düzenliyor. Etkinlik kapsamında çocuklar “Batıya Yolculuk-Türk
Resminin 70 Yıllık Serüveni (1860-1930)” sergisini
gezip sergideki portreleri inceledikten sonra annelerinin portresini çizecek. Katılım ücretsiz.