Cumartesi Bitmeden yetişin!

Bitmeden yetişin!

08.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eda Emirdağ’ın Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Introspective”, Galeri Bu’da ziyaretçilerini bekliyor.

Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin!

Haberin Devamı

Emirdağ’ın sanatına yolculuk

Eda Emirdağ’ın Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Introspective”, Galeri Bu’da ziyaretçilerini bekliyor. Emirdağ’ın birçok farklı disiplinle hazırladığı çalışmalar İpek Yeğinsü küratörlüğünde sergileniyor. Bugün sona erecek sergi, sanatçının çalışmalarını otobiyografik kırılma noktalarına değinen bir bakışla sunmayı hedefliyor.

Taze açıldı!

Rutubetin getirdikleri

Bitmeden yetişin

Kadıköy’deki bağımsız sanat mekanı TOZ Artist Run Space, üretim sürecinin kendisine odaklanan programına, TOZ’un kurucularından Sinem Dişli’nin “Rutubet” isimli sergisiyle devam ediyor. Sinem Dişli’nin fotoğraf ve mekana özgü yerleştirmelerinden oluşan sergi, TOZ’un bodrum katında bulunan ısı ve nem gibi koşulların oluşturduğu mikro ölçekteki organizmaları inceliyor. Bugün açılan sergi 22 Nisan’a dek görülebilecek.

Haberin Devamı

Mutlaka görün

Fotoğraf ve soyutluk

Bitmeden yetişin

Sanatçılar Arjen Zwart ve Peter Edel’in BLOK Art Space’deki fotoğraf sergisi Türkiye’yi çeşitli fotoğraf yorumlamaları üzerinden gösterdikleri eserlerden oluşuyor. Arjen Zwart neredeyse tamamen monokrom bir İstanbul’u tasvir ederken, Peter Edel renkli ihtişamıyla Türkiye’nin doğasıyla ilgili çalışıyor. Sanatçıların ortak projesi ise soyutluk üzerine odaklanıyor, fotoğraf ve soyutluk ilişkisini ele alıyor. Sergi 12 Mayıs’a dek sürecek.