Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

24.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yazın merakla beklenen konserlerinden ilki için geri sayım başladı.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

Justin Timberlake için hazır mısınız?

l Bu yazın merakla beklenen konserlerinden ilki için geri sayım başladı. Dünyaca ünlü pop star Justin Timberlake, dünya turnesi kapsamında
İTÜ Stadyumu’nda konser verecek. Konser için kapılar saat 18.00’de açılıyor. Bilet fiyatları 160 ile 765 lira arasında değişiyor.

SALI

KONSER
Türk işi reggea
l Türkiye’nin ilk reggea topluluklarından biri olan Sattas, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Saat 22.30’da başlayacak konserin
biletleri 29 lira.
DANS
l Çağdaş koro müziği ile modern dansı buluşturan “Rezo-Dans” adlı gösteri Zorlu Center PSM’de sahnelenecek. Gösteri saat 20.00’de başlıyor. Biletler 19 ve 34 lira.
TİYATRO
l Seçim sisteminin tuzaklarını ortaya koyan Dot’un
“Dövüş Gecesi” adlı
oyunu Maçka G-Mall’daki Bilsardotta Salonu’nda.
Saat 21.00’de başlayacak temsilin biletleri 37 ve 67 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
Üç yıl aradan
sonra tekrar...
l İsmini ünlü yazar Clive Barker’ın “Nightbreed” adlı kitabından alan İrlandalı topluluk God Is An Astronaut üç yıllık bir aradan sonra tekrar İstanbul’da. Garajistanbul’daki konser
saat 22.00’de başlıyor.
Biletler 39, 60 ve 125 lira.

PERŞEMBE

TİYATRO
Bol ödüllü oyunu kaçırmayın
l “Kim Korkar Hain Kurttan” bu yılın bol ödüllü oyunlarından biri... Oyun saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Biletler 46 ve 56 lira.
KONSER
l Türkiye’yi sıklıkla ziyaret eden İngiliz topluluk Oi Va Voi, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 68 lira.

CUMA

İstanbul için tango zamanı

l Ünlü koreograf Sidi Larbi Cherkaoui’nin Arjantinli dansçı ve müzisyenlerle hayata geçirdiği tango projesi “Milonga”, Zorlu Center PSM’de. Gösteri saat 20.30’da başlayacak. Biletler 45 ile 165 lira arasında değişiyor.
KONSER
l Algo-Ritmo Perküsyon Grubu, Beyoğlu’ndaki Alt’ta sahneye çıkacak. Saat 22.30’da başlayacak konserin biletleri 29 lira.
TİYATRO
l Ali Poyrazoğlu’nun “Asi Kuş” adlı gösterisi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Saat 20.30’da başlayacak gösterinin biletleri 46 ve 56 lira.

Haberin Devamı

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

İki mekan iki farklı festival

l İstanbul bugün düzenlenecek
iki müzik festivaliyle önemli toplulukları ağırlayacak. Günün ilk festivali Parkorman’daki Babylon Soundgarden. Kapılarını saat 14.00’te açacak festivalin ana sahnesine Pet Shop Boys, Sky Ferreira, Seun Kuti & Egypt ‘80 ve FM Belfast gibi isimler çıkacak. Festivalin bilet fiyatı 90 lira.
l Maçka Küçükçiftlik Park’taki Metal Summer Festival ise Manowar gibi efsanevi bir metal topluluğu ile birlikte Arch Enemy ve Pentagram’ı metal müziği sevenlerle buluşturacak. Kapıların saat 15.00’te açılacağı festivalin biletleri 109, 200 ve 335 lira.
KONSER
l Bach Before & After konserleri European Jazz Trio’yu ağırlıyor. Saat 20.30’da Zorlu Center PSM’de düzenlenecek konserin biletleri 48, 78, 100 ve 133 lira.
SİNEMA
l Animasyon filmleri izleyiciyle buluşturan 2. Canlandıranlar Festivali başladı. “Mutluluk
Sanatı / The Art of Happiness” filmiyle ünlenen Alessandro Rak’ın konuk olarak katılacağı festivalin filmleri bugün ve yarın İstanbul Modern, Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü, SAE Eğitim Enstitüsü İstanbul salonlarında ücretsiz olarak izlenebilir.

Haberin Devamı

Yarın için program yapın

FESTİVAL
“Yılın en mutlu pazar günü”
l “Yılın en mutlu pazar günü” sloganıyla düzenlenen Chill-out Festival Sarıyer’deki Life Park’ta. Saat 12.00’de başlayacak festivalde Goldfrapp, Mulatu Astatke, Brandt Brauer Frick, Plaid gibi isimler sahneye çıkacak. Festivalin biletleri 110 lira.

TİYATRO
l Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından “Garaj”ın bu sezonki son temsillerinden
biri saat 20.30’da başlayacak.
Craft Tiyatro’da sahnelenecek oyunun biletleri 25 ve 45 lira.