Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

11.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en popüler keman virtüözlerinden Lindsey Stirling ilk defa Türkiye’de.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER

Yıldızlar bir arada

Cazın ünlü isimleri Chris Potter, Dave Holland, Lionel Louekeve Eric Harland, CRR Konser Salonu’nda. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 45 ila 90 lira.

DANS

Çıplak Ayaklar Kumpanyası’nın dans gösterileri “Kız Doğdu”ve “Tüh!”, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.15’te sahnelenmeye başlayacak. Gösterinin biletleri 25 ile 45 lira.

SALI

İstanbul’dakeman sesleri

KONSER

-Dünyanın en popüler keman virtüözlerinden Lindsey Stirling ilk defa Türkiye’de. Zorlu Center PSM’deki konser saat 21.00’de başlayacak. Biletler 56 ila 273 lira.

-Sezen Aksu’nun seyirciyi 40 yıllık bir yolculuğa çıkaracağı “Sezen’li Yıllar”konseri Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde. Ertesi gün de düzenlenecek konser saat 21.15’te başlayacak. Biletler
110 ile 330 lira arasında.

Haberin Devamı

-Grammy ödüllü Kronos Quartet, Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında, 21.00’de Antik Taş Ocağı’nda. Bilet fiyatları 30 ve 60 lira.

-Soul ve R&B vokalistleri Oleta Adams ve Aloe Blacc, İstanbul Caz Festivali için Tarabya’daki Alman Sefarethanesi’nde. Saat 21.30’da başlayacak konserin biletleri 56 ila 168 lira.

ÇARŞAMBA

KONSER

Caz Festivali sona eriyor

-İstanbul Caz Festivali’nin kapanış gecesinde sırasıyla Amerikalı trompetçi Theo Crocker, soul topluluğu Hiatus Kaiyote ve İngiliz müzisyen Michael Kiwanuka konser verecek. UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde saat 19.00’da başlayacak kapanış gecesinin biletleri 50 ve 68 lira.

-Hollandalı DJ Jay Hardway, Odyssea Music Festival kapsamında saat 22.30’da Summer Garden Alanya’da. Biletler 40 TL.

PERŞEMBE

KONSER

Bayramlık Latin şarkıları

-“Gelenekselden Günümüze Latin Amerika Şarkıları”konserinde Herman Artuç’a klasik gitarda Zafer Saka, trompette Mehmet Sezereşlik edecek. Kadıköy’deki Living Room’da düzenlenecek konserin biletleri 29 lira.

-Kürşat Deniz Trio, Beyoğlu’ndaki Nardis Jazz Club’da saat 21.30’da sahneye çıkacak. Biletler 20 ve 35 lira.

CUMA

KONSER

Elektronik müzik festivali Çeşme’de

- Electronica Festival Çeşmebaşarılı DJ performanslarıyla saat 17.00’de Altınkum mevkiindeki Fly-Inn Beach’te. Ertesi gün de devam edecek festival Seth Troxler, Ali Love Live ve Daniel Bortz gibi isimleri ağırlayacak. Biletler
120 TL.

Haberin Devamı

-Sıla, Alanya Açıkhava Tiyatrosu’nda. Saat 21.15’te başlayacak konserin bilet fiyatları 57 ila 138 lira.

-Karadeniz müziğinin popüler sanatçısı Volkan Konak, Bodrum Antik Tiyatro’da. 21.15’te başlayacak konserin bilet fiyatları 56.50 ila 165 lira.

- Caz ve blues sanatçısı Can Gox, bu gece saat 23.59’dan itibaren Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahnede olacak. Konserin bilet fiyatı 39.50 TL.

BUGÜN BU GECE NEREYE GİTMELİ?

KONSER

İstanbul’da “kuzey ışıkları”

-Reggae müziğin tanınmış davul ve bas ikilisi Sly & Robbieile Norveçli caz ustası Nils Petter Molvaer, İstanbul Caz Festivali kapsamında bugün UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde. Kapı açılış saati 19.00. Biletler 45 ve 56 lira.

-Rock grubu Son Feci Bisiklet, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde konser verecek. Saat 22.00’deki konserin biletleri 28.5 lira.

TİYATRO

Seyircileri kendileriyle yüzleştiren oyun “Ötenazi”, Şişli’deki Oda Tiyatrosu’nda. Saat 20.30’da başlayacak temsilin biletleri 19 ve 34 lira.

Haberin Devamı

GÖSTERİ

Anadolu Ateşi saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde. Gösterinin biletleri 56 ila 165 lira.

Sergi

Burma’daki zulmün fotoğrafları

Fotoğrafçı Greg Constantine’in “Exiled To Nowhere: Burma’s Rohingya”başlıklı fotoğraf sergisi 30 Temmuz’a dek Galata Fotoğrafhanesi’nde. Sergi, Burma’da yaşayan Rohingyalı halka karşı yapılan zulüm ve insan hakları ihlallerine dikkati çekiyor.

Öğrencilerden “çok sesli” sergi

Harbiye’deki Ekavart Galeri, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Yeditepe’de Zaman V: Çok Sesli Yaklaşımlar”sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi 31 Temmuz’a dek sürecek.

YARIN İÇİN PROGRAM YAPIN

TİYATRO

Uygur kardeşlerden müzikal

-Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun “Marko Paşa”müzikali İzmir’deki Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda. Temsil saat 22.00’de. Biletler 8 lira.

-Shakespeare’in ünlü trajedisi “Macbeth”yarın Kadıköy’deki Duru Tiyatro’da. Saat 17.00’de başlayacak temsilin biletleri 20 lira.