Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

01.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haftasonu plan yapmadıysanız konser, tiyatro, sinena gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Bu hafta ne var ne yok

BUGÜN

Haberin Devamı

Şimdi festival zamanı

- Ceza, Oi Va Voi, Gaye Su Akyol gibi isimlerin olacağı Mix Festival’in bugün son günü. Zorlu PSM’de saat 13.00’teki festivalin biletleri 90 ve 150 (ikili bilet) lira.

- “Hakan Peker ile Efsane Şarkılar” konseri, saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde. Biletler 40 ile 150 lira arasında.

- Hansel ve Gretel, Rapunzel masallarına uygun temalı atölyeler, masal dinletileri gibi farklı performansların olacağı “Masal Küresi” etkinliği Palladium Ataşehir’de. Tüm gün sürecek etkinlik ücretsiz.

- Zorlu Center açık alanda bugün ve yarın “Hellman’s Burger Fest Party Weekend” var. Burger stantları, atölyeler ve müziğin olduğu etkinlik saat 12.30’da başlayacak. Biletler tek gün 56.5, kombine 84 lira.

Haberin Devamı

- Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında “Vicdan Ağacı” filmi saat 21.30’da Ortaköy’deki Feriye Sineması’nda. Biletler 6 ve 12 lira.

YARIN

- Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, “Mozart’ın Sihirli Dünyası” gösterisiyle Ankara MEB Şura Salonu’nda. Ata Berk Mutlu’nun Mozart’ın çocukluğunu, Serhat Kılıç’ın Mozart’ı canlandırdığı gösteri 14.30 ve 17.00’de. Biletler 10 lira.

- Otuzdan fazla firmanın şaraplarını deneyebileceğiniz, gurme lezzetlerin, tadımların, seminerlerin yanı sıra DJ performansları ve Jehan Barbur’un da olacağı “Bağbozumu İstanbul Festivali” İncirli Şaraphane’de. Biletler 99 lira.

- “The Charlatans”ın solisti Tim Burgess, UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde dünyanın dört bir tarafından topladığı plakları çalacak. Plak satışı ve imza gününün de olacağı etkinlik saat 17.00’de, biletler 66 lira.

Cirque Du Soleil yeniden İstanbul'da

GÖSTERİ

- Cirque du Soleil 3.5 yıllık bir aradan sonra 50 kişilik dansçı ve müzisyenlerden oluşan ekibiyle “Varekai” gösterisi için Ataşehir’deki Ülker Sports Arena’da. Çarşamba saat 20.30’daki gösterinin biletleri 99 ile 299 lira arasında. Vip koltuklar 599, Vip localar 10 bin lira.

- Dünyanın en önemli koreograflarından Fredrik Rydman’ın Çaykovski’nin “Kuğu Gölü”nden uyarlayıp modernize ettiği gösterisi “Swan Lake Reloaded” cuma saat 21.00’de Zorlu PSM’de. Biletler 90 ile 255 lira arasında.

Haberin Devamı

SİNEMA

- Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında Türkan Şoray ve Bulut Aras’ın başrolünde olduğu “Sultan” salı saat 16.00’da Atlas Sineması’nda. Biletler 6 lira.

- Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında Charlie Chaplin’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Modern Zamanlar” çarşamba saat 16.00’da Feriye Sineması’nda. Biletler 6 lira.

EĞİTİM

- İnsan ilişkileri, aldatma ve aşkı ele alan “Evlilikler nasıl kabusa dönüşüyor?”, “Sizin için doğru insan kim?” gibi sorulara cevap arayan “Proje Aşk” eğitimi çarşamba saat 19.00’da Fenerbahçe’deki TerapistA İstanbul’da. Biletler 70 lira.

KONSER

- Didem-Sinem Balık kardeşler İBB Kent Orkestrası ile birlikte “Aşk ve Nostalji” isimli konserleriyle Harbiye CRR Konser Salonu’ndalar. Salı saat 20.00’deki konserin biletleri 13.5 ile 53.5 lira arasında.

- Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Hamiyet Yüceses, çarşamba saat 20.00’de CRR Konser Salonu’ndaki etkinlikte anılacak. Ayşe Taş, Nurdan Torun, Dilek Türkan, Yonca Lodi’nin solist olduğu gecede biletler 13.5 ile 53.5 lira arasında.

Haberin Devamı

- İngiliz sanatçı ve söz yazarı Lucy Rose, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında perşembe akşamı ilk kez Bomonti’deki Babylon’da. Saat 22.00’deki konserde biletler 39 lira.

- Yalın “Bayıla Bayıla” albümünün ilk konseriyle perşembe saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde. Biletler 60 ile 400 lira arasında.

- “Soul Man” olarak adlandırılan Amerikalı şarkıcı Carlton J. Smith cuma saat 22.00’de Eataly-Bar Terazzo’da. Biletler 50 lira.

TİYATRO

- National Theatre Live’ın başrolünde Benedict Cumberbatch’ın olduğu “Frankenstein” oyunu salı günü saat 20.30’da Şişhane’deki Salon İKSV’de ekranda gösterilecek. Biletler 45 ve 56 lira.

- İranlı tiyatro topluluğu “Yanik Kervanla”, “Çıplak Ayak, Çıplak, Avuçta Bir Kalp” oyunuyla Türkiye’de ilk kez Cihangir’deki Tatavla Sahnesi’nde. Çarşamba saat 20.30’daki oyunun biletleri 24 ve 34 lira.

- Demet Evgar, Okan Yalabık Engin Hepileri’nin oynadıkları “39 Basamak” perşembe saat 20.30’da Zorlu PSM’de. Biletler 40 ve 60 lira.