Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

22.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Bu hafta ne var ne yok

-“HoliFest İstanbul’17” bugün ve yarın Sarıyer’deki Event Garden’da. Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklerin olacağı etkinlikte tek gün bileti 56.5, kombine bilet 84.75 lira.

Haberin Devamı

- Cem Adrian’ın düzenlediği; Derya Köroğlu, Ceylan Ertem,
Mabel Matiz ve Manuş Baba’nın katılacağı “Cem Adrian ve dostlarından Bir Çocuk İçin şarkılar” konseri pazartesi saat 22.00’de Kartal’daki Beyrut Performance’ta. Biletler 50 lira.

- Reggae grubu Sattas eğlenceli performansıyla cuma saat 21.30’da KatsSahne’de. Biletler 45 lira.

- MFÖ cuma saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde. Biletler 56.5 ila 143 lira.

- Ümmiye Koçak’ın yazıp yönettiği “Diplomalı Çiftçi” bugün saat 20.30’da Akasya Kültür Sanat’ta. Biletler 29, 44 ve 55 lira.

- Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu’nın oynadıkları “Kozalar” salı saat 20.30’da Zorlu PSM’de. Biletler 30 ve 55 lira.

- Esra Ronabar ve Murat Kılıç’ın oynadıkları “Batı” cuma 20.30’da Taksim’deki Sahne Pulcherie’de. Biletler 35 ve 50 lira.

Haberin Devamı

-LÖSEV, “Sen de Kansere Dur De” projesi kapsamında perşembe saat 9.30-13.00 arasında “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı” paneli düzenliyor. Cem Seymen’in sunacağı, Sahrap Soysal, Ege Cansen gibi isimlerin konuşmacı olarak katılacağı etkinlik ücretsiz.

23 Nisan’a özel

ÇOCUK

Mövenpick Hotel İstanbul’da yarın saat 13.00-15.00 arasında 5-10 yaş arası çocuklar için çikolata yapımı kursu var. Çikolata bar, Hindistan cevizli trüf çikolata, beyaz, sütlü ve siyah çikolata yapımının öğretileceği etkinlikte ücret 98 lira.

- Kanyon Cinemaximum Salon 5’te Çağla Şıkel 6-10 yaş arası çocuklara Ayşim Özgür’ün yazdığı “Uyku Şampiyonasına Katılan Çocuk” adlı masalı anlatacak. Saat 13.00 ve 15.00’teki etkinlikler ücretsiz.

- Çocuklar cuma gününe kadar Zorlu AVM’de Lego’dan dünya haritası oluşturabilecekler. Saat 12.00’de başlayan etkinlikler ücretsiz.

- Yarın KidZania’da Türkiye’nin en genç sualtı fotoğrafçısı 10 yaşındaki Ömer Ege Taymaz ile dalgıç ve sualtı fotoğrafçısı olan babası Dr. Tolga Taymaz’ın söyleşisi var. Giriş 70 lira.

- Yarın Akasya AVM’de çocuklar pandomimle tanışacak. Ücretsiz etkinlik saat 10.00’da başlayacak.

- Yarın Axis İstanbul’da EuroScience Bilim Merkezi’ne ait, “Akıl Oyunları” adlı interaktif sergi düzenleniyor. Çocuklar deneyler dünyasında yolculuğa çıkacak

Haberin Devamı

- Barış için Müzik orkestralarından 150 çocuk yarın saat 17.00’de Zorlu PSM’de sahne alacak. Biletler 25 ila 100 lira.

- United Colors of Benetton, Bomontiada’da gün boyunca ücretsiz yapılacak “Keşfet, Hisset, Dans Et Çocuk” temalı etkinlikler düzenliyor.

-Sea Life İstanbul’da çocuklar bugün ve yarın Winx perileriyle tanışıp Winx Club müzikleri eşliğinde hem eğlenecek hem fotoğraf çektirebilecek. Biletler 23 Nisan’a özel 23 lira.

- Sunay Akın’ın Oyuncak Müzesi en güzel parçalarıyla Tepe Nautilus’ta. 1 Mayıs’a kadar gezebileceğiniz müzede bugün ayrıca yazarın söyleşisi de olacak. Etkinlik ücretsiz.

- Trump AVM’deki KidzMondo’da 22-30 Nisan arası tiyatrodan dans şovlarına ve bando gösterisine birçok etkinlik var. 4-14 yaş giriş ücreti 65 lira.

- Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenleyeceği,
7. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali yarın saat 15.00’te Watergarden’da. Etkinlik ücretsiz.

- Elite World Hotels, 6-14 yaş arası çocuklara bugün saat 14.00-16.00 arası “Miniklere Dev Pasta Yapımı”, yarın ise “Pizza Yapımı” atölyesi düzenliyor. Etkinlik ücretleri 85 ve 99 lira.

Haberin Devamı

-Legoland Discovery Centre’daki yeni Space Mission bölümü, Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Halil Kayıkçı’nın bugün çocuklarla bir araya geleceği etkinlikle tanıtılıyor. Söyleşi 12.30’da başlıyor.

-Faber- Castell’in yarın Oyuncak Müzesi’nde “Minyatür Bebek Evlerimiz”, Rahmi Koç Müzesi’nde “Deniz Kabuğundan Tasarımlar” ve Sabancı Müzesi’nde “Gölgelerin Masalı” etkinlikleri düzenlenecek.

-Howard Griffiths şefliğindeki İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, yarın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseriyle Caddebostan Kültür Merkezi’nde. Bergüzar Korel’in anlatıcı olduğu konserde biletler 12 ve 22 lira.

-İstanbul Modern’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği 12. Çocuk Şenliği’nde çocuklar “Sanatı Kucaklayan Çocuk” etkinliğine katılarak bir öykü tasarlayacak. Bugün ve yarın devam eden etkinlik
ücretsiz.

Haberin Devamı

(Bilet fiyatları Biletix fiyatlarıdır.)