Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

08.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Bu hafta ne var ne yok

KONSER

Haberin Devamı

- Bach&Balkan Konseri salı akşamı 20.30’da Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras’ta. Biletler 59.25 liradan başlıyor.

- Candan Erçetin sevilen şarkılarını salı akşamı saat 21.00’de Harbiye Açıkhava’da söylüyor. Biletler 61 ile 264 lira arasında.

- Yeni Türkü çarşamba akşamı 21.00’de IF Performance Hall Ataşehir’de olacak. Biletler 55 lira.

- Bosna Hersekli grup Divanhana ile Suzan Kardeş çarşamba akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde konser verecek. Biletler 78 liradan başlıyor.

- Freddie Mercury Live Show perşembe akşamı saat 22.30’da Moda Kayıkhane’de. Biletler 37.50 lira.

- Kenan Doğulu bir kez daha Harbiye sahnesine çıkıyor. Sevilen şarkıcı cuma saat 21.00’de Harbiye Açıkhava’da. Biletler 66 lira ile 264 lira arasında.

Haberin Devamı

- Viyolonsel sanatçısı Alexander Rudin cuma saat 20.30’da Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de performans sergileyecek. Biletler 59.75 liradan başlıyor.

Bu hafta ne var ne yok

- Ümit Besen&Pamela cuma akşamı saat 22.30’da Moda Kayıkhane’de. Biletler 90 liradan başlıyor.

- Kilyos’ta düzenlenen MilyonFest kapsamında dört gün boyunca üç ayrı sahnede onlarca müzisyen sahne alacak. Cuma akşamı Sena Şener, Şebnem Ferah ve Mabel Matiz’in de aralarında olduğu çok sayıda ismi dinlemek mümkün. Biletler 60 lira.

- Doğunun ilk müzik festivali GezginFest Van’da yarın akşam Teoman, Selda Bağcan & Boom Pam, Melek Mosso’nun da aralarında olduğu çok sayıda müzisyen sahne alacak. Biletler 86.50 lira.

- Operatik pop grubu II Divo yeni albümleri “Timeless”ın dünya turnesi kapsamında cuma saat 21.00’de Volkswagen Arena’da konser verecek. Biletler 95 liradan başlıyor.

Bu hafta ne var ne yok

ETKİNLİK

- Uluslararası vegan festivali Vegfest bu hafta sonu İstanbul’da. Biletler 45 lira.

- Tamirane “Bazaar Sessions” etkiliğiyle alışveriş, caz konseri ve brunchı 10.00 ile 19.00 saatleri arasında bir arada sunuyor. Etkinlik ücretsiz.

- Akmerkez ve “EkBiçYeİç” işbirliğiyle hayata geçen “Hasat Şenliği” salı günü 13.00’te Üçgen Teras’ta.

- Akasya AVM’de bugün ve yarın gün boyu devam edecek Yoga & Wellness Festivali’nde dinleti ve atölyeler de düzenlenecek. Katılım ücretsiz.

Haberin Devamı

SAHNE

- Genco Erkal’ın 50 yıl sonra yeniden yorumladığı “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunu salı 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde. Biletler 42 liradan başlıyor.

- “Godot’yu Beklerken’i Beklerken” oyunu perşembe saat 20.30’da Asmalı Sahne’de. Biletler 30 liradan başlıyor.

- Anadolu Ateşi perşembe akşamı saat 21.00’de Harbiye Açıkhava’da. Biletler 66 ile 213 lira arasında.

- Fazıl Say ve Zülfü Livaneli’nin de aralarında olduğu sanatçıların Nazım şarkılarına yer vereceği “Yaşamaya Dair” konseri cuma 20.30’da Kadıköy H.E.M’de. Biletler 42 liradan başlıyor.

Bu hafta ne var ne yok

BUGÜN

Yalın Açıkhava’da

- Yalın bu akşam saat 21.00’de UNIQ Açıkhava Sahnesi’ne çıkıyor. Biletler 65.50 ile 222 lira arasında.

- Piyano virtüözü Marc-Andre Hamelin saat 21.00’de Aya İrini Müzesi’nde sahne alacak. Biletler 99 ile 350 lira arasında.

- “Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler” oyunu saat 20.30’da Tiyatro Ak’la Kara’da. Biletler 38 liradan başlıyor.

- Leman Sam saat 22.00’de Sanat Performance Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek. Biletler 45 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

- Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki “Müzede Sahne” etkinliğinde 21.00’de “Bir Dost Haldun Taner”in gösteriminde piyanoda Çiğdem Erken olacak. Biletler 60 lira.

Bu hafta ne var ne yok

YARIN

R&B sevenlere Rhye

- Kaliforniyalı R&B ikilisi Rhye çıktıkları dünya turnesi kapsamında İstanbul’dalar. Grup, yarın akşam saat 20.00’de Salon İKSV’de konser verecek. Biletler 83.50 ile 112 lira arasında.

- Zara saat 21.00’de Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacak. Biletler 50 liradan başlıyor.

- Alman grup Destruction %100 metal konserleri kapsamında yarın akşam saat 20.00’de IF Performance Hall Beşiktaş’ta sahne alıyor. Biletler 104.50 lira.

- Ali Poyrazoğlu’nun yazıp oynadığı “Tamamla Bizi Ey Aşk” oyunu saat 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda.Biletler 67 lira.

Bu hafta ne var ne yok

YAŞAYAMAYANLAR

İlk yerli vampir dizisi başladı

Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Selma Ergeç ve Birkan Sokullu’nun olduğu “Yaşamayanlar” uzun bir bekleyişten sonra karşımızda. Sekiz bölümlük bir maceraya tanık olacağımız dizi fragmanları ve görselleriyle merak uyandırmayı başarmıştı. Ana hikayesi Mia’nın kendisini vampire dönüştüren Dmitry’i öldürüp insan olma isteğiyle İstanbul’a gelmesiyle başlayan diziyi BluTV’den izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu hafta ne var ne yok

THE CROSSING

Gizem sevenlerin dikkatine

Küçük bir sahil kasabası, sahile vuran cesetler ve tamamen değişen hayatlar… “Gelecekten gelen savaşçılarız” cümlesiyle özellikle bilimkurgu ve gizem sevenlerin dikkatini çeken “The Crossing”in başrollerinde Steve Zahn, Natalie Martinez ve Rob Campbell yer alıyor. IMDb puanı 7.3 olan diziyi beIN SERIES SCI-FI’dan izleyebilirsiniz.

Bu hafta ne var ne yok